ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 14 Şubat 2014 Cuma 11:42

Ersun Yanal'dan flaş karar

Ersun Yanaldan flaş karar

Ersun Yanalîn takımı için yeni yaş sınırı getirdi.


Ersun Yanalîn takımı için “Takım aşırı yüklemeden yoruluyor, sakatlıklar başlıyor” iddiaları ortaya atılmıştı. Yanal, “Bizim yaşlı bir takımımız var. İstesek de yükleme yapamayız” itirafını yaptı. Fenerbahçe'de gelecek sezondan itibaren transferlerde üst yaş sınırı ise 25-26 olacak...

Fenerbahçe’de son haftalarda kötü sonuçlarla birlikte sakatlıklar da artınca teknik direktör Ersun Yanal hedef haline gelmiş, “Takım aşırı yüklemeden yoruluyor, sakatlıklar başlıyor” iddiaları ortaya atılmıştı.

Ancak Yanal önceki gün Fanatik’e konuştu, net ifadeler kullandı ve kendini savunurken, “Bizim yaşlı bir takımımız var. İstesek de yükleme yapamayız” itirafını yaptı. Hem bu mesajlar hem de yönetimin tavrı Sarı- Lacivertli takımın yeni bir operasyon hazırlığında olduğunu kanıtladı. Artık Fenerbahçe’de yaşlılara yer yok! İdeal 11’i ligin en yaşlısı olan Kanarya’da kademeli olarak bir revizyona gidilecek.Transferlerde üst yaş sınırı 25-26 olarak konulacak.

Bu paralelde daha önce de gündeme gelen Pastore (PSG-24), Mehmet Ekici (W.Bremen-23), Emrah Başsan (Antalya-21) gibi futbolcularla sezon bitmeden görüşme trafiği başlatılacak. Ayrıca A 2 takım da göz hapsinde olacak ve dikkat çeken isimler devre arasında olduğu gibi yine kampa çağrılacak.

ORTALAMA YAŞ 29,1

Futbolcu Yaşı

Volkan 32
Gökhan 28
Egemen 31
Alves 32
Caner 25
M. Topuz 30
M. Topal 27
Alper 22
Emre 33
Meireles 30
Baroni 30
Webo 31
Emenike 26
Kuyt 33
Sow 27

KAYNAK:
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER