ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 10 Şubat 2014 Pazartesi 09:30

Ersun Yanal: "yazıklar olsun"

Ersun Yanal: "yazıklar olsun"

Ersun Yanal, Sivasspor maçının ardından maçın hakemine sitem etti.


Fenerbahçe teknik direktörü Ersun Yanal’dan, Sivas karşılaşmasında net penaltılarını çalmayan hakem Yunus Yıldırım’a sitem etti.

Vatan'ın haberine göre sarı-lacivertli ekibin hocası soyunma odası koridorunda karşılaştığı Yıldırım’la tam yüz yüze geldiği sırada konuştu ve “Sana tek bir şey söyleyeceğim, yazıklar olsun” dedi, ardından yürümeye devam etti.

Öte yandan Yanal, karşılaşma sonrasında düzenlediği basın toplantısında ise ikinci yarının başında 10’a çıkan puan farkının aradan geçen 2 haftada 4’e inmesine rağmen iddialıydı... Yanal, “Fenerbahçe şampiyon olacak, bunu çok net söylüyorum. Bu maçta taraftarlarımızı üzdük. Bizi destekleyen, bu duruşundan vazgeçmeyen, herkese örnek olan çok güçlü bir camiamız var. Sorumluluklarımızı çok iyi biliyoruz. Biz bundan sonra hep kazanacağız, kazanmak için oynayacağız” dedi.

Çok üstündük

Maçta futbolun dışına çıkıldığını savunan tecrübeli çalıştırıcı, “22-23 dakikalık oyunun görüntüsü çok farklıydı. Kazanmayı kendisine ilke edinmiş bir takım görüyorduk. Her şeyiyle üstün olan bizdik. Eksik kaldıktan sonra da aynı oyunu oynamaya çalışan bir takım vardı. Özellikle kartlar ve avantajlar konusunda oynamak isteyen takımın yaşadığı sorunun altını çizmek gerekiyor.

Futbolcular da hata yapıyor, diğer paydaşlar da hata yapacak ama bu mücadeledeki hatalar maalesef oyunu etkiledi. Oyunu etkileyecek hataları yapmamak gerekiyor. Nasıl bizler oyuncularımızın hatalarını değerlendiriyorsak bunu da değerlendirecek kurumlar düşünmelidir” diye konuştu.

Yanal, toplantıdaki konuşmasını “Kendi işimize, oyunumuza bakıyoruz. Bu adil oyunun içinde biraz da sesimizi duyurmak gerekiyor. Biz, duruşu olan ve bunu bütün ülkeye kanıtlamış 25 milyon taraftarın temsilcileriyiz. Gerekeni yapacağız ve bu takım şampiyon olacak” ifadeleriyle noktaladı.

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER