ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 25 Ağustos 2013 Pazar 09:45

Ersun Yanal Galatasaray'a meydan okudu!

Ersun Yanal Galatasaraya meydan okudu!

Fenerbahçe'nin hocası, son iki yılın şampiyonu Galatasaray'ı geride bırakabilecek güce ve kadroya sahip olduklarını söyledi.


Sarı-lacivertli takımın hocası, son iki yılın şampiyonu Galatasaray'ı geride bırakabilecek güce ve kadroya sahip olduklarını söyledi, "Fenerbahçe bu sezon şampiyon olacak" dedi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, ligin en dişli ekiplerinden Eskişehirspor karşısında değerli bir galibiyet aldıklarını dile getirdi.

Deneyimli hoca, "Lige ikinci haftadan başlayacağımızı söylemiştim ve başladık. Maç kolay olmadı. Eskişehirspor sert, tempolu bir takım. Biz ritm yakalamaya çalışan bir takımız. Daha yüksek tempoda futbol oynayacağımızı biliyorum. Zamanı gelince oynayacağız. Biz enerjimizi ve coşkumuzu seyircimizden alıyoruz. Desteğe ihtiyacımız vardı. Taraftarımıza ve oyuncularıma teşekür ediyorum" diye konuştu.

Ersun Yanal, kadrodaki iyi oyuncuların katkısıyla zamanla daha iyi duruma geleceklerinin altını çizerken, kaleci Mert'ten övgüyle söz etti. Yanal, "Türkiye'nin çok önemli 4 kalecisine sahibiz. Biri Mert, Volkan'ı söylemeye gerek yok. Serkan ve Ertuğrul'u da unutmamak lazım. Böyle kalecilere sahip olmanın sevincini yaşıyoruz. Murat hocaya da teşekkür ediyorum, katkısı büyük" dedi.

Fenerbahçe'nin hocası, bir gazetecinin, "Fenerbahçe'nin potansiyeli son iki yılın şampiyonu Galatasaray'ı geçmeye yetecek mi?" şeklindeki sorusuna iddialı bir yanıt verdi. Tecrübeli teknik adam, "Fenerbahçe'nin her zaman Galatasaray'ı geçmeye yetecek gücü ve kadrosu vardır. Fenerbahçe bu sezon şampiyon olacak" ifadelerini kullandı.

'TERİM HAYIRLI OLSUN'

Ersun Yanal, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in, A Milli Takım'ın başına geçmesiyle ilgili soru üzerine ise "Ülke futboluna hayırlı olsun. Umarım düşünülen sonuçlar elde edilir" yorumunu yaptı.

Mert Günok için ayrı bir paragraf açan sarı-lacivertlilerin teknik patronu, çok iyi dört kaleciye sahip olduklarını söyleyerek, "Mert önemli bir yetenek, Serkan her zaman hazır. Bu yönden çok şanslı bir takımız" dedi.

Eskişehirspor'un genç ve dinamik bir takım olduğunu da söyleyen Ersun Yanal, "Benim için özel bir ekipti. Başa baş bir mücadele yaşandı. Zor duruma düştüğümüz anlar da oldu" ifadesini kullandı.

KAYNAK:
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER