ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 22 Temmuz 2014 Salı 14:40

Eroğlu: Henüz yüzde 30 kapasitedeyiz

Eroğlu: Henüz yüzde 30 kapasitedeyiz

PTT 1. Lig'in yeni ekiplerinden Altınordu'nun teknik direktör Hüseyin Eroğlu, henüz yüzde 30 kapasiteye ulaşıldığını söyledi.


Isparta-Davraz kampındaki ilk hazırlık maçında, ülkemizi UEFA Avrupa Ligi’nde temsil edecek Süper Lig ekibi Kardemir Karabükspor’a 2-0 yenilen Altınordu'nun teknik patronu Eroğlu, "Ligin başlamasına 40 güne yakın bir süre var ve bizim için bu zaman yeterli." dedi.

Takım olarak fiziksel kapasitelerini artırmayı planladıklarını belirten Eroğlu, "Yoğun bir antrenman dönemi geçiriyor, oyuncularımızın fiziksel kapasitelerini artırıyoruz. Hazırlık maçlarına negatif etki ediyor gibi görünen bu süreç, lige ise çok olumlu yansıyacak." diye konuştu.

Kardemir Karabükspor maçında skordan çok, sahaya yansıyan taktiğin ve oyuncuların görev bilincinin önemli olduğunun altını çizen Eroğlu, sözlerini şöyle tamamladı:

"Güçlü bir rakibe karşı mücadele verdik. Zaman zaman hatalar yapsak da, en önemli eksiğimiz; alışık olduğumuzun aksine topa sahip olamamamızdı. Ancak ilk hazırlık maçı için bunların yaşanması çok doğal. Bir çok oyuncumuzun adaptasyon dönemleri devam ediyor. Karabük önünde oynayan 20 oyuncumuzun 3’te 1’i ilk kez Altınordu forması giydiler. Genel anlamda rakibe fazla pozisyon vermediğimiz bir maç oldu."
 

KAYNAK:
CİHAN
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER