ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 28 Ağustos 2013 Çarşamba 15:34

Ergün Teber, Torku Konyaspor yolunda

Ergün Teber, Torku Konyaspor yolunda

Medical Park Antalyaspor Başkanı Gencer:''Yeni transferlerin ardından kadroya giremeyeceğini düşünen oyuncumuz, Torku Konyaspor ile görüştüğünü bize söyledi."


Medical Park Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer,  oyuncuları Ergün Teber'in Torku Konyaspor'la görüştüğünü ve kendisinden transferi  konusunda izin istediğini bildirdi. 
 
Başkan Gencer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Teber ile hem teknik  direktör Samet Aybaba'nın hem de kendisinin görüştüğünü, takımda kalmasını  istedikleri oyuncunun, oynayabileceği bir takımda futbol hayatına devam etmek  istediğini söylediğini kaydetti. 
 
Gencer, şöyle konuştu: 
 
''Ergün top oynamak istediğini söyledi. Yeni transferlerin ardından  kadroya giremeyeceğini düşünen oyuncumuz, Torku Konyaspor ile görüştüğünü bize  söyledi. Biz de gitmesinden yana olmadığımızı, ancak kendisine de saygı  duyduğumuzu söyledik. Bu her kulüpte olabilecek bir şey. Fenerbahçe,  Galatasaray'da da olabiliyor. Bazı oyuncular oynadıkları takımda kadroya  giremeyeceğini düşündüğü zaman böyle tercihte bulunabiliyor. Sürekli  oynayabileceği bir takıma gitmek istiyor.'' 
 
Oyuncu ile akşam yapacakları son görüşmeden sonra karşılıklı olarak  sözleşmesini feshedeceklerini kaydeden Gencer, ''Ergün Torku Konyaspor ile  transferini netleştirdiğini ifade etti. Normalde sezon sonuna kadar sözleşmesi  olan oyuncumuz ile hiçbir bedel almadan yollarımızı ayırdık'' diye konuştu. 
 
Kariyerine 1999 yılının eylül ayında Yenibeygücü altyapısında başlayan  Ergün Teber, 25 Nisan 2012 yılında Medical Park Antalyaspor'a transfer olmuştu.  Futbol kariyerinde 58 kez milli formayı giyen Teber, 197 resmi maç oynadı. Geçen  sezon Medical Park Antalyaspor'un 26 resmi maçında forma şansı bulan Teber,  kariyerinde bir defa kırmızı kart görmesiyle dikkati çekiyor. 
 
Teber, Kayseri Erciyesspor, Kayserispor, Sakaryaspor, Çaykur Rizespor,  Gençlerbirliği, Kocaeli ve Kasımapaşa'nın ardından en son Antalyaspor formasıyla  ter dökmüştü. 
 
  
 
  
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER