ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 22 Şubat 2017 Çarşamba 17:17

''Elazığspor 50 yaşında''

Elazığspor 50 yaşında

Elazığspor Kulübü Basın Sözcüsü Gülaç: ''Giresunspor deplasmanında, Eskişehirspor maçındaki oyunu sahaya yansıtarak istediğimiz sonucu bu kez alacağımıza inanıyoruz''


TFF 1. Lig ekiplerinden Elazığspor'da kulüp basın sözcüsü Cengiz Gülaç, ''Giresunspor deplasmanında, Eskişehirspor maçındaki oyunu sahaya yansıtarak istediğimiz sonucu bu kez alacağımıza inanıyoruz.'' dedi.

Bordo-beyazlı ekip, 24 Şubat'ta deplasmanda oynayacağı Giresunspor maçının hazırlıklarını teknik direktörü Bayram Bektaş yönetimde gerçekleştirdiği antrenmanla tamamladı.

Antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Cengiz Gülaç, Eskişehirspor karşılaşmasında iyi bir oyun sergilemelerine rağmen beraberlikle yetinmek zorunda kaldıklarını anımsattı.

Futbolcularının maçta çok net gol pozisyonları yakalamasına rağmen şansız bir şekilde golü bulamadıklarını ifade eden Gülaç, ''Top üç direğin arasından geçmeyince olmuyor. Eskişehirspor maçında en az 4-5 tane net gol pozisyonumuz vardı. Ortaya konulan oyundan, mücadeleden memnun kaldık. İnşallah bu hafta Giresunspor deplasmanında, Eskişehirspor maçındaki oyunu sahaya yansıtarak istediğimiz sonucu alacağımıza inanıyoruz." ifadelerini kullandı.

 

- ''Elazığspor 50 yaşında''

 

Gülaç, Elazığspor Kulübünün kuruluşunun 50. yılı olduğunu anımsatarak, bu çerçevede çeşitli etkinlikler düzenleyeceklerini kaydetti.

Kulüp olarak 25 Mart'ta kentteki bir otelde program düzenleyeceklerini ve programın biletlerini uygun bir fiyatla satışa sunacaklarını aktaran Gülaç, Elazığspor'un maddi sıkıntılarının devam ettiğini dile getirdi.

KAYNAK:
AA
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER