ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 29 Ocak 2014 Çarşamba 09:19

Drogba'nın durumu belirsiz

Drogbanın durumu belirsiz

Galatasaray'da şok gelişme. Yönetim de Drogba da yeni sözleşme için 18 Mart'ı bekleme kararı aldı.


Galatasaray cephesi: 1+1 yıllık ve 9 milyon euroluk bir teklifi yapmak için Drogba'nın performansını görmek gerek.
Drogba cephesi: Chelsea maçları geçsin, G.Saray'ın Avrupa ve lig pozisyonu belli olsun, ŞL yoksa ben yokum.

Son günlerdeki kötü performansı nedeniyle eleştiri alan Didier Drogba'nın durumu belirsizliğini koruyor. Galatasaray ve Drogba cepheleri sezon sonu bitecek sözleşmeyi yenileme konusunda acele etmiyor. İki taraf da bu konuda bekleme kararı alırken imzanın en erken 26 Şubat ve 18 Mart tarihlerinde oynanacak Chelsea maçları sonrasında atılması bekleniyor. Tabii bu imza olacak diye bir kural da yok, çünkü taraftar duruma göre ayrılık kararı da alabilir.

GS YÖNETİMİ DROGBA'DAN NE BEKLİYOR?

Ünal Aysal, 4.5 milyon euro alan ve 1.5 yıllık sözleşmesi bulunan Drogba'nın son dönemdeki performansından memnun değil. Takıma kattığı tecrübe ve ağabeylikten ilk dönemde herkes çok mutluydu ancak dengelerin bozulması ve özellikle gençleştirme operasyonu politikası nedeniyle soru işaretleri var. 35 yaşındaki Drogba için verilecek ücret de çok. Drogba 2 yıllık mukavele isterken yönetim Fildişili'ye 1+1 yıllık sözleşme önerme hazırlığında. Ancak "Bekleyip, performansını görelim" taktiği uylanıyor.

DROGBA, YÖNETİMDEN NELER İSTİYOR?

Tecrübeli golcü de G.Saray'ın pozisyonunun belli olmasını bekliyor. Çünkü onun için Şampiyonlar Ligi olmazsa olmaz. Bilindiği gibi G.Saray, ilk 3'e giremezse Şampiyonlar Ligi'nde yok. F.Bahçe ilk 2'ye girmesi halinde Avrupa'da cezalı, şampiyon olursa ikinci direkt Devler Ligi'ne girecek. Drogba, Aslan'ın ikinciliğini garanti görmek istiyor. Ayrıca Chelsea maçlarının da sonucu görmek istiyor. Fildişili, Chelsea önünde tur atlanması halinde kesin kalacak. Yine etrafında yıldız isimler görmek isteyen Drogba'nın kararını yeni transferler de etkileyecek.

ÜLKESİNE YATIRIM İÇİN MADEN ALDI

Fildişi Sahilleri'nin en önemli markası olan Drogba, kazancını ülkenin kalkınmasına yatırıyor. Didier Drogba satın aldığı altın madeniyle ülkesinde yeni bir yatırım alanına daha el atmıştı.

(Akşam)

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER