ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 26 Ağustos 2013 Pazartesi 14:02

Drogba'dan şaşırtan tepki!

Drogbadan şaşırtan tepki!

Galatasaray'ın süper yıldızı Didier Drogba, 65.dakikada oyundan alınınca sinirli bir şekilde oyundan çıktı.


Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında Galatasaray deplasmanda Bursaspor ile karşılaştı. Mücadelenin 65. dakikasında yıldız futbolcu Didier Drogba oyundan alındı, yerine Emre Çolak girdi. Drogba oyundan çıkarken oldukça moralsiz ve sinirli olduğu dikkatleri çekti. Tecrübeli yıldız sahadan çıkar çıkmaz direkt soyunma odasının yolunu tutarak teknik ekibi büyük bir şaşkınlığa uğrattı.

Galatasaray son 2 yılın şampiyonu ve her geçen gün hedef büyüten bir kulüp yapısında. Başkan Ünal Aysal ve Fatih Terim geleceğe yönelik vizyon ve düşünce yapısı ile sarı kırmızılı kulübü devamlı büyütmeyi hedefliyor. Yeni sezona irili, ufaklı yığınla sorunla giren G.Saray'da Burak Yılmaz krizi tam yatışmamışken Drogba krizi patlak verdi.

Sezona Emirates Cup'ta Arsenal ve Süper Kupa'da Fenerbahçe'ye attığı gollerle müthiş başlayan Didier Drogba, Bursa'da su kaynattı. Geçtiğimiz hafta Gaziantep karşısında sarı kırmızılı ekip adına sahanın en iyilerinden görünen Drogba, Bursa maçında da mücadelesini sürdürüyordu. Ancak oyunnun ikinci yarısında sürpriz bir şekilde 11 numaralı tabela kalktı ve Drogba saha kenarına alındı. Oyundan alınışına çok net bir şekilde tepki koyan Drogba yerine giren Emre Çolak'ın yüzüne bakmadı ve ardından yedek kulübesi yerine direk soyunma odasına gitti.

TAFFAREL AÇIKLADI

Taffarel maçın ardından yaptığı açıklamada "Bursa'da oynadığımız tüm maçlar zor geçiyordu. Gösterdikleri performansla derbi olarak da nitelendirilebilir maç. İlk yarıda iyi oynayan golü bulan bir Galatasaray vardı. İkinci yarıda panik yapmamamız gerektiğini, topa sahip olmamız gerektiğini konuştuk ama Bursaspor etkiliydi. Zor bir deplasmandan 1 puan aldık." ifadelerini kullandı

Drogba'nın oyundan sinirli bir şekilde çıktığının hatırlatılması üzerine ise "Sadece Drogba için değil, tüm oyuncular adrenalin hat safhada olduğu için o an tepki gösterebilirdi. Önde olan bir Galatasaray vardı ve çift forvet oynuyorduk. İki forvetten ziyade orta sahada artı bir kişi bize daha çok katkı sağlayacaktı. Drogba'da sakin düşününce bunu anlayacaktır." cevabını verdi.

ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER