ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 15 Haziran 2013 Cumartesi 11:09

Drogba Galatasaray'da kalacak mı gidecek mi?

Drogba Galatasarayda kalacak mı gidecek mi?


İki yıl önce taraftar çıldırdı, basketbol maçlarında bile Didier Drogba’nın adını haykırmaya başladı. Galatasaray Başkanı Ünal Aysal camianın bu isteğine kayıtsız kalmadı; uğraştı, çabaladı ve sonunda Drogba’nın transferini noktaladı.

FİLDİŞİLİ, BİR FUTBOLCUDAN FAZLASI…

Fildişili yıldız geç geldi ama etkisini hemen hissettirdi. Akhisar maçında oyuna girdiği gibi golünü attı, asistini yaptı. Sezon sonuna doğru hocasını kaybeden takımın saha içi lideri oldu, 7 maçlık galibiyet serisine skora direkt etki ederek katkıda bulundu. Takım arkadaşlarından teknik heyete, taraftardan yöneticilere kadar camiadaki herkes Drogba’nın bu performansına hayran kaldı. Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek finalin görüldüğü sezon şampiyonlukla taçlandı.

YENİ SEZONA BOMBA GİBİ GİRECEK

Fizik olarak kendisini yeterli seviyede görmeyen 35 yaşındaki Parçalı Fil, şu an Paris’te ama aklı Galatasaray’daki geleceğinde. Tatilde olması rağmen ABD’li performans uzmanı Scott Piri’nin hazırladığı programı harfiyen uygulayan Drogba, bir anlamda yeni sezona bomba gibi girecek. Ünal Aysal’ın yeni yönetimi elini çabuk tuttu ve Didier Drogba’nın Mayıs 2014’te bitecek sözleşmesini 1 yıl daha uzatmak için düğmeye bastı. Oyuncuya ve menajerine haber yollandı.

‘GERÇEK DROGBA’YI İZLETEMEDİM’

Teklif aldığını doğrulayan Drogba, “Galatasaray’da mutluyum ama taraftara daha gerçek Drogba’yı izletemedim. Çünkü hazır gelmedim. Yeni sezona hazırlanıyorum. Çok daha iyi oynayacağım. Galatasaray’da 1 sene daha kalabilirim. Neden olmasın?” diyerek camiasına mesaj yolladı.

ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER