ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 20 Mart 2014 Perşembe 22:11

Drogba Galatasaray'da kalacak mı?

Drogba Galatasarayda kalacak mı?

Didier Drogba'nın Menajeri Ceylan Çalışkan, Galatasaray'ın Fildişili golcüsü Drogba hakkında açıklamalarda bulundu.


Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Didier Drogba'nın Menajeri Ceylan Çalışkan, TRT Spor'da yayınlanan Futbol Keyfi Programında açıklamalarda bulundu.

Henüz Galatasaray Yönetimi ile Drogba arasında bir görüşmenin gerçekleşmediğini belirten Menajer Ceylan Çalışkan ''Drogba devamlı Galatasaray'da mutlu olduğunu söylüyor'' diye konuştu.

Bazı basın organlarında Drogba ile ilgili çıkan transfer haberleri ile ilgili de konuşan Ceylan Çalışkan ''Şu anda Drogba'nın anlaştığı herhangi bir takım yok. Bu iddialar nereden çıkıyor anlayamıyorum'' dedi.

Galatasaray Yönetiminin Didier Drogba'dan şikayetçi olmadığını dile getiren Çalışkan, ''Drogba'da Galatasaray'dan şikayetçi değil. Sezon sonu oturulup konuşulacak. Drogba'nın kıymetini bilmek lazım. Öyle şeyler yazılıyor ki hayretler içinde kalıyorum. Drogba bunları haketmiyor'' ifadelerini kullandı.

Menajer Ceylan Çalışkan eleştiri ile hakaretin birbirinden ayırmak gerektiğini belirtirken ''Drogba'nın performansını herkes eleştirebilir. Ama karalayıcı şeyler yapmak çok ayıp. İfitira atmak güzel şeyler değil. Unutmamak lazım Drogba dünya çapında bir futbolcu '' 

KAYNAK:
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER