ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 17 Haziran 2013 Pazartesi 15:53

"Dönersem, Galatasaray'a dönerim"

"Dönersem, Galatasaraya dönerim"

Fatih Terim'in kadroda görmek istediği oyuncuların başında gelen Umut Bulut'un bonservisi için Fransız kulübü Toulouse'yle görüşmeler devam ediyor.


Sarı kırmızılılar milli oyuncunun bonservisi için Toulouse'yi 2.5 milyon euro önerdi. Belli bir maç litimi ve gol oranına ulaşması durumunda Fransızlar belli bir yüzde daha elde edecekler. Tolouse bu teklife çok bıcak bakıyor.

UMUT BULUT KARARINI VERDİ

Radyospor.com'da yer alan habere göre Fransız yöneticilerin, Galatasaray'dan gelen teklife sıcak bakmalarının bir nedeni de, golcü oyuncunun Türkiye'de futbol oynamaya devam edeceksem, benim için tek seçenek Galatasaray'dır" ifadesi oldu.

GALATASARAY'A TRANSFER OLMASI DURUMUNDA TÜRKİYE'YE DÖNMEK İSTİYOR

Trabzonspor başta olmak üzere yurtiçinden pek çok takımın ilgilendiği başarılı golcü, Galatasaray'da oynaması durumunda Türkiye'ye dönmek istiyor; aksi durumunda Toulouse'de devam edebileceğini Fransız yöneticilere söyledi.

DROGBA, CHEDJOU'YU ARADI; NE DEDİ?

Bu arada bugün İstanbul'a gelen Galatasaray'ın Kamerunlu stopri Aurelien Chedjou'yu, transferi kesinleştikten sonra, ilk arayan isimlerden bir tanesinin Dider Drogba olduğu ortaya çıktı. Telefon görüşmesini sarı kırmızılı idarecilere anlatan Chedjou, telefonda Fildişi Sahilli yıldızın sesini duyanca çok heyecanlandığını ve ayağa fırladığını söyledi. Drogba ise Kamerunlu savunmacıya, "Tebrik ederim. Son derece başarılı bir tercih yaptın. Aramıza hoş geldin" dedi.

IBRAHIMOVIC'E ATTIĞI ÇALIM HALA KONUŞULUYOR

Öte yandan Fransızlar, Lille-PSG maçında halen Chedjou'nun İbrahimovic'e attığı bacak arası çalımı konuşuyorlar. Top tekniği de çok iyi olan tecrübeli oyuncu, ceza sahası içerisindeki soğuk kanlı hareketleri, çalımları ve takımını rahatlatabilme özelliğiyle ön plana çıkıyor.

ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER