ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 24 Aralık 2014 Çarşamba 21:17

Dişlerinin parasını o futbolcudan alacak

Dişlerinin parasını o futbolcudan alacak

Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, hafta sonu oynanan karşılaşmada kırılan dişlerin parasını Chedjou’dan alacağını söyledi.


Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, Spor Toto Süper Lig’in 14. haftasında sarı-kırmızılı takımın kendi evinde oynadığı Mersin İdmanyurdu maçında kırılan dişlerin parasını Kamerunlu futbolcu Aurelien Chedjou’den alacağını söyledi. Galatasaray’ın Florya Metin Oktay Tesisler’indeki antrenmanını takip eden Albayrak, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

“EN ÇOK PASSOLİG KARTINI GALATASARAYLI TARAFTARLARIN ALDI”

En çok Passolig kartını Galatasaraylı taraftarların aldığını vurgulayan Albayrak, "Türkiye’de 600 bin civarı Passolig satılmış, 130 bini Galatasaray taraftarının. Ben buradan taraftara teşekkür ediyorum. Benim de Passolig kartım var. Galatasaraylılar her yerde, taraftar her yerde lider. Bir an evvel 200 bine ulaşacağımıza inanıyorum. En büyük destekçimiz taraftar. Sponsorumuz da Passolig. Galatasaray taraftarı bu takım böyle mücadele ettikçe gereken ilgiyi gösterecektir" dedi.

“DİYARBAKIR’DA İKİ TANE UFAK ÇOCUĞUN TAŞ ATMASINI BÜTÜN DİYARBAKIR HALKINA MAL EDEMEYİZ”

Basın mensuplarının Ziraat Türkiye Kupası maçında Diyarbakır’da otobüsün camlarının kırılmasının sorulması üzerine ise Albayrak, "Diyarbakır’da iki tane ufak çocuğun taş atmasını bütün Diyarbakır halkına mal edemeyiz. Bütün hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz. Bizi çok iyi ağırladılar. Yılbaşında biz de Türk Telekom da onları çok iyi ağırlayacağız" diye konuştu.

“ŞU ANDA TRANSFERE İHTİYACIMIZ YOK”

Basın mensuplarının transferler hakkındaki soruya ise Albayrak, "Şu anda iki takımımız var. Türkiye Kupası’nda da galip geliyoruz. İki takımımız var. Oyuncularımızın performansından memnunuz. Şu anda transfere ihtiyacımız yok. Güray ile Bilal ile kesinlikle bir şey yok. Birinci ağızdan benden duyuyorsunuz. Ne hocanın bir isteği ne de bizim böyle bir girişimiz oldu. Borsaya bildirdiğimiz Furkan ve Umut Gündoğan kendileri görüşüyorlar" ifadelerini kullandı.

“DİŞLERİMİN PARASINI HERHALDE CHEDJOU’DAN ALACAĞIM”

Spor Toto Süper Lig’in 14. haftasında sarı-kırmızılı takımın kendi evinde oynadığı Mersin İdmanyurdu maçında bir pozisyon sonrası dişlerini kıran Albayrak’a bu sorulması üzerine, "Dişlerimin parasını herhalde Chedjou’dan alacağım. O anda çok heyecanlandım. Bir anda beynimin parçalanacağını hissettim. Ağzıma bir şeyler oldu ama meğersem dişlerim kopmuş gitmiş. Onu da sonradan fark ettim" şeklinde espirili bir cevap verdi.

 

KAYNAK:
İHA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER