ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 02 Haziran 2013 Pazar 21:23

Dilmen açıkladı! 'Mustafa Denizli ile...'

Dilmen açıkladı! Mustafa Denizli ile...

Fenerbahçe'ye sportif direktör olacağı öne sürülen yorumcu Rıdvan Dilmen, bu iddialara açıklık getirdi. Dilmen, Mustafa Denizli ile de sık sık görüştüğünü ifade etti.


Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, Beyaz TV'de gündeme ilişkin soruları yanıtladı

F.Bahçe'de sportif direktör olacağı yönünde çıkan söylentilerin kesinlikle gerçeği yansıtmadığını belirten Dilmen, "Hayır öyle bir gündem yok. Ben yorumculuk yapmaktayım. Ben aşağı yukarı 4 gündür F.Bahçe kulübünden kimseyle görüşme yapmadım. Medyadan takip ediyorum. F.Bahçe'nin yeni hocası yerli mi olur yabancı mı olur bilemem ama Ersun Yanal ve Mustafa Denizli ile görüşüldü. F.Bahçe'yi tebrik ediyorum. Çok sabırlı davranıp sakin karar veriyorlar" dedi.

Transferler ilgili bir bilgisinin olmadığını da belirten Rıdvan Dilmen, Mustafa Denizli ile görüştüğünü de doğruladı. Mustafa hocanın F.Bahçe'den teklif aldığını söyleyen Dilmen, "F.Bahçe takımı enkaz durumunda değil Kocaman iyi bir kadro bıraktı. Fayda sağlayacak oyuncular alınacaktır. Bu bakımdan çok fazla kulübün içinde değilim. Bugün Mustafa Denizli ile görüştüm. Arada görüşüyoruz. Abdullah Kiğılı'nın kendisine teklif yaptığını söyledi ama netleşen bir durum yok" diyerek sözlerini noktaladı.

ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER