ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 10 Temmuz 2014 Perşembe 14:32

Diego Ribas, İstanbul'da

Diego Ribas, İstanbulda

Fenerbahçe'nin transferde anlaşma sağladığı Diego Ribas, İstanbul'a geldi.


Sarı-lacivertli kulübün mayıs ayında transferi için görüşmelere başlandığını duyurduğu, geçen sezonu İspanya'nın Atletico Madrid takımında tamamlayan Diego, eşi ve kızıyla, ülkesi Brezilya'dan İstanbul'a gelirken, oyuncuyu Atatürk Havalimanı'nda futbol takımı idari menajeri Hasan Çetinkaya karşıladı.

Fenerbahçe'nin bir diğer Brezilyalı oyuncusu Cristian Baroni ile aynı uçakta gelen ve pasaport kontrolünden geçer geçmez sarı-lacivertli atkı boynuna takılan Diego, kendisini bekleyen basın mensuplarına poz verdi.

Havalimanında uzun süre valizlerinin gelmesini bekleyen Diego, bu sırada fotoğraf çektirmek isteyen taraftarları da kırmadı. Çok sayıda kişi, Brezilyalı oyuncuyla fotoğraf çektirdi.

Daha sonra çıkış kapısına yönelen Diego'ya taraftarlarca çiçek verilirken, medya mensuplarının ve taraftarların yoğun ilgisi izdihama neden oldu. Oluşturulan güvenlik kordonu içinde güçlükle aracına ulaştırılan oyuncu, buradan konaklayacağı otele hareket etti.

DIEGO: "BIR RÜYA GERÇEKLEŞTI DIYEBILIRIM"

Ayağının tozuyla Fenerbahçe TV'ye açıklamalarda bulunan Diego Ribas, çok mutlu olduğunu vurgulayarak, "Daha önce de buraya gelme çabalarım olmuştu ama kısmet bugüneymiş. Bir rüya gerçekleşti diyebilirim. Burada olduğum için çok mutluyum. Türkiye'de ve Fenerbahçe'de oynamış birçok arkadaşım var. Onlarla yaptığım konuşmalarda özellikle taraftarlarla ilgili övgüler duymuştum. Fenerbahçe Kulübü'nün ve taraftarının çok güçlü olduğunu biliyorum" dedi.
İstanbul'a birlikte geldiği Cristian Baroni'yle yolculuk süresince nasıl konuşmalar yaptığının sorulması üzerine Diego, "Uçakta çok konuştuk ancak daha önceden de çok fazla konuşmuştuk. Kendisi takım için önemli biri ve yıllardır hizmet veriyor. Bana büyük yardımlarda bulundu. Uçakta da Türkiye ve Fenerbahçe ile ilgili çok fazla şeyden bahsetti" ifadelerini kullandı.

Diego, Atletico Madrid'de sergilediği başarılı futbolun hatırlatılması üzerine, "Ben kazanmak için buraya geldim. Daha önceden de kazanan bir takımdaydım. Burada gollerimi atarak yine kendimi göstermek istiyorum. Ben kazanmak için oynayan bir insanım. Bunu Türkiye'de de tekrarlayacağım" değerlendirmesinde bulunurken, sosyal medya üzerinden attıkları mesajlarla kendisini motive eden taraftarlara da teşekkürlerini iletti.
Brezilyalı oyuncu, bugün sağlık kontrolünden geçirilecek.
 

KAYNAK:
AA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER