ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 29 Haziran 2014 Pazar 14:36

Diego Ribas imza için Türkiye'ye geliyor!

Diego Ribas imza için Türkiyeye geliyor!

Fenerbahçe'nin peşinde olduğu dünyaca ünlü yıldız oyuncu İstanbul'a geliyor!


Diego için Şükrü Saracoğlu'nda imza töreni yapılacak. Sambacı, ev bakıp ardından Topuk Yaylasının yolunu tutacak.

Diego Ribas imzaya geliyor!

F.Bahçe'nin yeni transferi Diego Ribas'ı heyecan bastı. Futbola bakışı, profesyonelliği aynen Dirk Kuyt'a beniyor. Hollandalı futbolcu sezon bittiği vakit kendini tatile verir, sezon başlamasına 15-20 gün kala da kendini tekrar futbola hazırlardı. Yıllardır da böyle yapıyor.

BAŞKAN YILDIRIM DA GÖRÜŞTÜ

Diego tatilde ama bir an önce Türkiye'ye gelmek istiyor. Menader Hasan Çetinkya ile de bu konuyu son kez konuştu, "Ben gelmeye hazırım ne zaman isteseniz gelirim" dedi. Çekinkaya da Başkan Aziz Yıldırım'a durumu aktardı. Hatta Başkan Aziz Yıldırım da görüştü, "Bekliyoruz" dedi. Diego 9 Temmuz'da Brezilya'dan kalkan uçağa binecek. Ayın 10'unda İstanbul'a inecek.

MİLENİUM'U BEĞENMEZSE BOĞAZ

Yanında menajeri ve babası olacak. Önce ev bakacaklar. Kulübün Milenium'daki evlerini gösterecekler. Beğenmezse kendi istediği yerden kendi parası ile ev tutacak. Tıpkı Kuyt gibi. Kuyt da F.Bahçe'nin villalarının şehrin dışında olmasını gerekçe gösterip boğaza nazır ev tercih etmişti. Diego'ya da aynı şartlar sunulacak.

CANER'E DE AYNI İMZA TÖRENİ

Brezilyalı gelip yeni sezon çalışmalarına katılacak. Sezonu açacak. Sağlık kontrolünden geçecek. Ardından Şükrü Saracoğlu'nda görkemli bir imza töreni düzenlenecek. Taraftarlarla burada bulaşacak. Yönetim de imza töreninde yer alacak. Aynı imza töreni Caner Erkin'e de yapılacak.(Skorer)

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER