ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 18 Eylül 2014 Perşembe 15:35

Didier Drogba'dan açkılama

Didier Drogbadan açkılama

Didier Drogba, sağlığına kavuşmak için biraz daha zamana ihtiyacı olduğunu söyledi.


UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu'nun ilk maçında konuk ettiği Schalke 04 ile 1-1 berabere kalan İngiliz kulübü Chelsea'nin Fildişi Sahilli forvet oyuncusu Didier Drogba, sağlığına kavuşmak için biraz daha zamana ihtiyacı olduğunu söyledi.

Sergilediği oyun nedeniyle eleştirilen 36 yaşındaki Drogba, kulüp televizyonuna yaptığı açıklamada, karşılaşma boyunca fırsatlar yakaladığını belirterek, "Özellikle 2. yarıda girdiğim pozisyonda şanssızdım. O golü atsayım maç bitmişti ama atamadım. Onlar da umutlarını kaybetmediler ve beraberlik golünü buldular" ifadelerini kullandı.

Geçen sezon Galatasaray forması giyen Fildişi Sahilli futbolcu, Premier Lig'in 4. haftasındaki Swansea City maçını kaçırmasına neden olan ayak bileği sakatlığı hakkında ise şunları söyledi:

"Ayak bileğimde herhangi bir acı kalmadı. Artık kondisyonumu ilerletecek çalışmalara başlayabilirim. İkinci yarıda çok daha iyi hissettim. Dizel motor gibiyim, biraz daha zamana ihtiyacım var."

Chelsea Teknik Direktörü Jose Mourinho da Schalke 04 ile evlerinde 1-1 berabere kalmalarının ardından sezona iyi bir giriş yapan Diego Costa'nın yerine Drogba'ya ilk 11'de şans verdiği için eleştirilmişti.

 

KAYNAK:
AA
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER