ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 21 Kasım 2012 Çarşamba 09:32

Devre arası işi bitirmiş

Devre arası işi bitirmiş

Eskişehirspor maçının devre arasına 1-0 yenik giren Fenerbahçe'de, Aykut Kocaman futbolculara öyle bir inanç aşıladı ki...


Aykut Kocaman'ın, Eskişehir maçı devre arasında, moralsiz ve endişeli oyuncularını, “Karakterli oyunculardan kurulu bir takımız. Fenerbahçe camiası bu kadar kolay teslim olacaksa bu işi yapmayalım. Bunun üstesinden geleceğiz” diyerek ayağa kaldırdığı belirlendi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman’ın yardımcısı İsmail Kartal, Eskişehirspor maçının devre arasında yaşananları Radyo Fenerbahçe’ye anlatırken, çarpıcı sözler sarfetti.

Fenerbahçe Günlüğü programına telefonla bağlanan Kartal, soyunma odasına 1-0 geride girdiklerinde herkesin moralinin çok bozuk olduğunu belirterek, “Haksızlığa uğramıştık ve oyuncularımızla birlikte haksızlığa uğramış koskoca bir camia var düşüncesindeydik. İçeride endişe ve moral bozukluğu vardı. Aykut Kocaman, ben, Ömer Hoca ve Hasan Çetinkaya ayrı bir bölümde oturduk ve bir durum değerlendirmesi yaptık.

Hocamız orada bir liderlik örneği gösterdi. Oyuncuların olduğu bölüme girdik ve Aykut Hoca, bunun üstesinden gelebileceğimizi, maç 0-0 devam ediyormuş gibi mücadele etmeleri gerektiğini söyleyerek, ’Fenerbahçe büyük ve çok karakterli oyunculardan kurulu bir takımdır. Fenerbahçe camiası bu kadar kolay ve saha içi olaylarla teslim olacaksa zaten bu işi hiç yapmayalım. Bunun üstesinden geleceğiz ve buna inancımız tam’ dedi.

"FUTBOLCULARA İNANÇ GELDİ"

Bunun üzerine odaya girerken kafaları eğik olan oyunculara bir inanç geldi, kafalar yukarıya kalktı. İstanbul’a en azından mağlup olmadan dönmemiz için bir ruh oluşturmamız gerekiyordu. Tüm oyuncular, herkes bir yürek oldu, kenetlendik ve herkesin bakışı değişti, bir diriliş oldu soyunma odasında. Futbolcu kardeşlerimiz de ikinci yarıda, soyunma odasındaki bu havayı net bir şekilde ortaya koydu” diye konuştu

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER