ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 20 Kasım 2014 Perşembe 19:55

Dev maç öncesi dostluk mesajları

Dev maç öncesi dostluk mesajları

Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, sarı-kırmızılı kulübün Spor Toto Süper Lig’in 10. haftasında evinde Trabzonspor ile oynayacağı maç öncesi dostluk mesajları verdi.


Sarı-kırmızılı takımın başkan yardımcısı Abdurrahim Albayrak, Trabzonspor maçı öncesi GS TV’ye özel açıklamalarda bulundu. Hafta sonu güzel bir maç olacağını vurgulayan Albayrak, "Trabzonspor hoca değiştirdi, yeni bir heyecan. Biraz önce Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ile görüştüm. Maç günü TT Arena’da Galatasaray yönetim kurulu odasında bütün Trabzonsporlu yöneticilerle beraber yemek yiyeceğiz. Ondan sonra da sahaya çıkacağız ve iyi oynayanı alkışlayacağız. Antrenmandan sonra futbolcularla sohbet ettim. İyi bir diyalog vardı. İdmanlar mükemmel geçiyor. Herkeste mutluluk var, herkesi yüzü gülüyor. Allah’ın izniyle o ruhu yakaladık. Her zaman söylediğim gibi; biz bir olduk, birlik olduk, şimdi takım olduk. Ve başarıların geleceğine inanıyorum.

Trabzonspor maçı zor bir maçtır. Ersun Yanal geldi. İyi bir takımları var, ciddi bir rakip. Aynı zamanda bizim iyi bir dostumuz. Güzel bir maç olacak" diye konuştu.

(İHA)

KAYNAK:
İHA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER