ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 04 Nisan 2014 Cuma 21:18

Derbide E-bilet sürprizi

Derbide E-bilet sürprizi

Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi e-biletle izlenecek


Spor Toto Süper Lig'de 20 Nisan'da oynanacak derbi maçın biletlerinin 8 Nisan Salı günü satışa çıkarılacağı ve izlemek isteyen taraftarların "Passolig" kartı almak zorunda olduğu duyuruldu.

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında, 20 Nisan'da oynanacak Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinin biletleri, 8 Nisan Salı gününden itibaren e-bilet uygulaması dahilinde yalnızca "Passolig" kart sahiplerine satışa çıkarılacak.

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, Beşiktaş-Fenerbahçe derbisini izlemek isteyen taraftarların, yürürlüğe giren yeni uygulamayla kanuni bir zorunluluk olan "Passolig" kart almaları gerektiği ve biletlerini 8 Nisan'dan itibaren kartlarına yükleyebilecekleri belirtildi.

Taraftarlar için, yarından itibaren 09.00-21.00 saatleri arasında Fulya'daki BJK Plaza'da "Passolig" kart başvuru ve basım hizmeti verilmeye başlanacağı duyuruldu. Kart için, "www.passolig.com.tr" internet adresi üzerinden de başvurulu yapılabileceği ifade edildi.

Öte yandan, kombine kart sahiplerinin ise sezon sonuna kadar mevcut kartlarıyla giriş yapabilecekleri kaydedildi.

Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi biletleriyle ilgili olarak, 8-13 Nisan tarihleri arası için belirlenen bilet fiyatları şöyle:

Kale arkası: 40 lira

Doğu tribünü: 80 lira

Batı tribünü: 120 lira

VIP tribün: 240 lira

KAYNAK:
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER