ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 14 Nisan 2013 Pazar 20:57

Dentinho'ya gün doğdu!

Dentinhoya gün doğdu!

Siyah-beyazlı ekip MP Antalyaspor ile oynarken Almeida, İbrahim Toraman, Niang, Uğur ve İsmail forma giyemeyecek.


Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında yarın saat 20.00'da Medical Park Antalyaspor ile karşılaşacak olan Beşiktaş, hazırlıklarını bu akşam yapacağı antrenman ile tamamlayacak. İnönü Stadı'nda oynanacak karşılaşmayı hakem Mete Kalkavan yönetecek.

DENTINHO, İLK 11'DE GÖREV YAPACAK

Siyah Beyazlı takımda sakatlıkları süren Almeida, İbrahim Toraman, Niang, Uğur ve İsmail müsabakada görev yapamayacaklar. Tedavisi tamamlanma aşamasına gelen Sivok'un durumu ise yarın yapılacak son kontrolünün ardından netleşecek. Teknik direktör Aybaba, İbrahim Toraman ve hazır olmaması durumunda Sivok'un yokluğunda defans hattını Escude ve Ersan'dan oluşturacak. Hücum bölgesinde Almeida ve Niang'ın oynayamayacak olması nedeniyle Dentinho ilk 11'de maça başlayacak. Brezilyalı oyuncu, devre arasında transfer edilmiş, ancak yaşadığı sakatlık nedeniyle Siyah Beyazlı formayı sadece 2 kez giyebilmişti. Orta sahada ise Veli, Necip, Fernandes, Olcay ve Holosko görev yapacak.

FERNANDES KAMPA GİRMEDİ

Ayrıca dün akşam takımdaki bekar oyuncular kampa girerken, evli olmamasına rağmen Fernandes kampta yer almadı. Portekizli oyuncunun bu akşam kampa dahil olacağı öğrenildi.

5 FUTBOLCU SARI KART CEZASI SINIRINDA

Beşiktaş'ta 3 sarı kartı bulunan Fernandes, Holosko, Necip, Veli ve Emre sarı kart gördükleri takdirde bir sonraki hafta oynanacak Akhisar Belediyespor maçında forma giyemeyecekler. Teknik direktör Samet Aybaba'nın takımını Medical Park Antalyaspor karşısına şu ilk 11 ile çıkarması bekleniyor: McGregor, Hilbert, Escude (Sivok), Ersan, Gökhan, Veli, Necip, Fernandes, Olcay, Holosko ve Dentinho. 

ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER