ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 21 Temmuz 2014 Pazartesi 16:51

Demirören: Seyircisiz maçlar tarih olacak

Demirören: Seyircisiz maçlar tarih olacak

TFF Başkanı Demirören, E-Bilet uygulamasıyla seyircisiz veya sadece kadın ve çocukların izlediği müsabakaların tarih olacağını söyledi.


Ankara’da düzenlenen Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Olağan Genel Kurulu’nda konuşan Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, E-Bilet uygulamasıyla seyircisiz veya sadece kadın ve çocukların izlediği müsabakaların tarih olacağını söyledi.

TFF Başkanı Demirören, "Sporda şiddetin önüne geçmek için göreve geldiğimiz günden bu yana ortaya koyduğumuz bir irade var ve bu iradenin sonuçlarını almak en büyük arzumuz. Özellikle çirkin ve kötü tezahürat konusunda geçtiğimiz sezon radikal önlemler aldık. Bunun sonucunda çirkin ve kötü tezahüratın yüzde 70 oranında azaldığını belirtmek isterim. Kötü tezahüratı ve şiddeti bitirmek için her türlü önlemi alacağız. Bu sezon E-Bilet uygulamasının da yardımıyla tribün kapatma cezalarını uygulamaya alıyoruz. Bu uygulama ile seyircisiz veya sadece kadın ve çocukların izlediği müsabakalar tarih oluyor. E-Bilet konusunda ise Federasyon olarak öncü ve örnek bir yapı oluşturduk. Passolig dünyadaki emsallerinin üzerinde ve kulüplerimize şimdiden faydalar sağlamaya başlamış bir teknolojidir. Sizlerin ve sağduyulu taraftarların katkılarıyla yeni sezonda çok daha fazla faydalarını göreceğimize eminim" dedi.

KAYNAK:
İHA
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER