ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 07 Kasım 2014 Cuma 16:37

Demba Ba kriz yarattı!

Demba Ba kriz yarattı!

Demba Ba’nın, dünkü Partizan maçında iki gol atıp, 90 dakika forma giymesi Afrika basınında geniş yer buldu.


Senegal Milli Takımı’na sakatlığı sebep gösterilerek çağrılmayan Demba Ba’nın, dünkü Partizan maçında iki gol atıp, 90 dakika forma giymesi Afrika basınında geniş yer buldu.

Senegal Milli Takımı’nın 2015 Afrika Uluslar Kupası Elemeleri kapsamında Mısır ve Botsvana ile oynayacağı maçların aday kadrosuna sakatlığı nedeniyle davet edilmeyen Demba Ba, dünkü Partizan maçında hem 90 dakika forma giymesi, hem de iki gol birden atması sebebiyle Afrika basınında tartışma konusu oldu.

Demba Ba’nın sakatlığını sebep gösteren Senegal Milli Takımı’nın bu seçimi, Africanfootball.com sitesinde geniş yer buldu. Senegal Teknik Direktörü Alain Giresse’in sakatlık nedeniyle Demba Ba’yı kadroya almadığı belirtirken, golcü futbolcunun Beşiktaş formasıyla Partizan’a attığı iki gol ve maçta 90 dakika forma giymesi haberin içeriğinde yer aldı.

Haberin devamında Senegal Teknik Direktörü Giresse, Demba Ba’nın takımda olmama sebebini ayak bileğindeki sakatlığına bağlarken, golcü futbolcusuyla hiçbir sorunu olmadığını ifade ettiği görüşleri de dile getirildi. Öte yandan Giresse’nin, Demba Ba hakkında, “Geri dönüşü için zamana ihtiyacı var” sözlerine de dikkat çekildi.

Beşiktaş’ın ve Senegal Milli Takımı’nın golcüsü Demba Ba ise Partizan maçının ardından yaptığı açıklamada, Giresse’nin kendisini sakatlığı hakkında bilgi almak için aradığını ifade ederek, “Her şeyin yolunda gittiğini kendisine söyledim. Milli takımdan döndükten sonra Beşiktaş ile iyi maçlar çıkarttım. Sakatlıktan tamamen kurtuldum. Koç beni takıma çağırmak isteseydi, çağırırdı” sözleriyle milli takım hocasını eleştirdi.
 

KAYNAK:
İHA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER