ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 23 Mayıs 2014 Cuma 10:24

Dany krizinin nedeni ortaya çıktı!

Dany krizinin nedeni ortaya çıktı!

Geçtiğimiz sezonun devre arasında Galatasaray'dan kiralık olarak Beşiktaş'ın kadrosuna kattığı Dany Nounkeu ile ilgili yaşadığı krizin nedeni ortaya çıktı.


Beşiktaş ’ın, geride bıraktığımız sezonun devre arasında Galatasaray ’dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Dany Nounkeu, ligin bitimine iki hafta kala kadro dışı bırakılmıştı.

Elazığspor karşılaşması öncesi yönetimden parasını istediğini öne süren Kamerunlu futbolcu, ödemenin yapılmaması üzerine sahaya çıkmayacağını belirtmişti. Bununla ilgili pek çok şey söylendi, yazıldı. 

Dany, “Kulübe Ocak ayında geldim. Başta teknik direktörümüz Slaven Bilic ve tüm oyuncular, Galatasaray’dan gelmeme rağmen bana çok sıcak bir şekilde davrandı. Ancak maddi konularda hep sıkıntı yaşadık. Paramı istediğimde hep, ‘Önümüzdeki hafta’ cevabını aldım. Ancak o hafta bir türlü gelmedi” diye konuştu.

"HOCAMDAN ÖZÜR DİLEDİM AMA..."

Elazığspor karşılaşması öncesi talebimi bir kez daha ilettim” diyen tecrübeli savunma oyuncusu Dany, “Yine olmayınca, sahaya çıkmayacağımı teknik ekibe belirttim. Takımda benim gibi herkes zamanında parasını alamıyordu. Sürekli erteleme cevapları, beni sinirlendirdi. Olayın sıcaklığı geçmeden yaptığım hareketin, takım arkadaşlarıma ve Bilic’e haksızlık olacağını düşündüm. Hocamdan özür diledim, ama olumsuz yanıt aldım” ifadelerini kullandı.

Bilic’in, Dany’yi özür dilemesine rağmen kadroya almamasının altında takım disiplinini bozmamak olduğu belirtilmişti. (Fanatik)

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER