ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 03 Nisan 2013 Çarşamba 22:31

"Cuper'e de oyunculara da güveniyorum"

"Cupere de oyunculara da güveniyorum"


Spor Toto Süper Lig´de son haftaların sıkıntılı takımı Orduspor´da yönetim teknik direktör ve futbolcular biraraya geldi ve bir basın toplantısı düzenledi.

Orduspor Tesisleri´nde gerçekleşen toplantıya Kulüp Başkanı Nedim Türkmen, Teknik Direktör Hector Cuper, takım kaptanı Ali Çamdalı ve çok sayıda yönetici katıldı. Son haftalarda aldığı kötü sonuçlarla ligin düşme hattına kadar gerileyen Orduspor'da başkan Nedim Türkmen, hocaya ve takıma inançlarının tam olduğunu ve ligde kalacaklarını söyledi. Türkmen şöyle konuştu;

"Yemek yiyemiyoruz, ben de dahil olmak üzere uyku uyuyamıyoruz. Ama böyle bir yola girmişiz, buna katlanacak ve bu durumu aşacağız. Başarı olduğunda her şey çok güzel ama futbolun içinde hayat gibi başarı da var başarısızlık da var. Bu başarısızlıkları da hayatın doğasında olduğunu kabul edersek ve içimize sindirirsek çok daha güzel şeyler olur.

Kalan yedi haftada ben teknik direktörümüze ve takımımıza inanıyorum. Biz bu ligde kalacağız. Sezon sonunda nerede hata yaptığımıza hep beraber bakacağız. Başarı ve başarısızlık durumlarında biz buradayız, hiç bir yere gitmiyoruz."

Orduspor Kulübü Başkanı Nedim Türkmen, Arjantinli teknik direktör Hector Cuper'e de sahip çıkarak, "Sonuna kadar devam." diyerek şunları söyledi:

"Bu durumda aklı selim hareket etmemiz gerekiyor. Biz düşündük ve Cuper'i gönderdiğimiz takdirde yerine daha iyisini getirmemiz gerekiyor. Bu aşamada böyle birini getirme şansımız yok. Dolayısıyla kendi kendimize harakiri yapıp intihar edecek bir durumumuz da yok. Hoca kendisine ve takımına güveniyor. Biz de ona güveniyoruz, devam."

Orduspor'un Arjantinli teknik direktörü Hector Cuper'de kalan haftalar için umudu kesmemek gerektiğini belirterek, "Şuan zor bir durumdayız. Ligin başındaki duruma göre kıyaslarsak takım çok değişti. Ama matematiksel olarak rakamlar izin verdiği sürece umudu kesmemek gerekiyor. Umarım kalan yedi maçta ligin ilk iki ayında gördüğümüz Orduspor'u tekrar göreceğiz." diye konuştu.

Haftasonu evinde ağırlayacağı Fenerbahçe maçına da değinen Cuper, "Fenerbahçe büyük bir rakip ve bu nedenle takımda motivasyon sorunumuz olmayacaktır. Sadece geri kalanı bizim koymamız gerekiyor. Çalışmamız ve başarılı olmamız gerekiyor." şeklinde konuştu.

Orduspor'un tecrübeli futbolcusu ve takım kaptanı Ali Çamdalı da bu yola baş koyduklarını ve ligde kalacaklarını belirtti. Hafta sonunda oynayacakları Fenerbahçe'nin hedefinin şampiyonluk olduğunu da belirten Ali Çamdalı, şunları söyledi:

"Önümüzde zorlu bir yedi haftalık süreç bizi bekliyor. Ama fikstür olarak hiç korkmuyorum çünkü her futbolcunun hayal edeceği bir fikstür bizi bekliyor. Futbolcular için Fenerbahçe, Trabzon, Beşiktaş gibi maçların vitrin maç niteliği taşıdığını düşünüyorum. Haftasonu karşılaşacağımız Fenerbahçe'nin şampiyonluk hesapları vardır ama bizim bu maçtan 3 puan almamamız için hiç bir neden yok. Biz bu yola baş koyduk ve buna inanarak Fenerbahçe karşısına çıkacağız."
 

KAYNAK:
CİHAN
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER