ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 31 Aralık 2013 Salı 09:20

Cimbom'a evet Beşiktaş'a hayır

Cimboma evet Beşiktaşa hayır

Galatasaray ve Beşiktaş'ın transfer etmek istediği genç yetenek bu sefer net konuştu.


Galatasaray ve Beşiktaş'ın sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Tarık Çamdal'ı devre arasında kadrosuna katmak istemesi, sorunalrı da beraberinde getirdi.

İki takımın da resmen ilgilendiği genç oyuncu, tercihini daha önceden yapıp sarı kırmızılı takımla anlaşmştı. Hatta galatasaray dışında başka takımda oynamak istemediğini de belirten Tarık Çamdal, daha sonra Eskişehirspor yönetiminin kararıyla Beşiktaş ile görüşmeye zorlanmıştı.

GALATASARAY'I ISTİYOR

Eurosport'un haberine göre kırmızı siyahlı takımın transfer sürecini iyi yönetememesi yüzünden ortaya çıkan sıkıntı hem iki ezeli rakibi hem de Tarık Çamdal'ı zor durumda bırakmaya devam ediyor. Futbolcu daha önce imzaladığı ön protokolle Galatasaray'da oynamak istediğini belgelemişti. Hatta sözleşmesi bitecek olan futbolculara tanınan '6 ay önce istediği takımla görüşebilir' hakkını da kullanması çok konuşulmuştu. Eskişehirspor yönetimi ise Tarık Çamdal'ın bonservisve yetiştirme bedeli görüşmeleri için Beşiktaş'ı kendine muhattap almıştı. Ama Tarık Çamdal yaptığı açıklama ile yeniden siyah beyazlı takımı devre dışı bıraktı.

Kış transfer sezonunda Galatasaray'a gelmek istediğini belirten Tarık Çamdal, Beşiktaş'ta forma giymek istemediğini ifade etti. Eskişehirspor yönetiminden kolaylık isteyen Tarık, şimdi imza atmazsa sezon sonunda bedavaya gideceğinin de altını çizdi. 1

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER