ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 29 Ocak 2014 Çarşamba 22:09

Cimbom rahatladı

Cimbom rahatladı

Ziraat Türkiye Kupası B Grubu 4. maçında Galatasaray ile Elazığspor karşılaştı.


Ziraat Türkiye Kupası B Grubu 4. maçında Galatasaray, Elazığspor'u 3-0 mağlup etti. Sarı-kırmızılıların golleri Ceyhun Gülselam, Didier Drogba ve Sabri Sarıoğu'dan geldi. Geçtiğimiz hafta kupada Elazığ'a kaybeden, ligde de Gaziantep'i deviremeyen Cimbom, 3 puanı almayı bildi. Bu sonuçla Galatasaray, grupta 7 puana ulaşırken; Elazığspor, 5 puanda kaldı.

MAÇTAN NOTLAR

Ziraat Türkiye Kupası B Grubu'ndaki 4. maçında Elazığspor'u ağırlayan Galatasaray'ın ilk 11'inde dikkat çeken isim Dany Nounkeu oldu. Teknik direktör Roberto Mancini, takımdan gönderilmesi gündemde olan isimlerden Dany Nounkeu'ya Elazığspor karşısında ilk 11'de görev verdi. Takımda yabancı kontenjanını açmak için Gaziantepspor'a kiralanması beklenen Kamerunlu futbolcu, Elazığspor müsabakasında Mancini'nin tercihleri arasına girmeyi başardı.

KAPTANLIK BANDI HAKAN BALTA'DA

Teknik direktör Roberto Mancini, Galatasaray'ın birinci kaptanı Sabri Sarıoğlu'na Elazığspor maçında da kaptanlık bandını vermedi. Sabri Sarıoğlu'na ilk 11'de yer aldığı ligdeki son Gaziantepspor maçında da kaptanlık vermeyen İtalyan teknik adam, yine ilk 11'de görevlendirmesine karşın tecrübeli oyuncuyu kaptan olarak sahaya sürmedi. Elazığspor karşılaşmasında sarı-kırmızılı ekibin kaptanı olarak Hakan Balta sahada yer aldı.

TRİBÜNLER BOŞ KALDI

Atatürk Olimpiyat Stadı'ndaki Galatasaray-Elazığspor maçına taraftarlar ilgi göstermedi. Türkiye Futbol Federasyonu tarafından önce Türk Telekom Arena'da oynanacağı duyurulan ve dün akşam saatlerinde ise Atatürk Olimpiyat Stadı'na alındığı resmen ilan edilen karşılaşmada tribünler boş kaldı. Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal da karşılaşmayı locadan takip etti.

GENÇLER YEDEKTE

Galatasaray'ın yakın zamanda sözleşme yaptığı 3 genç isim, Elazığspor maçının yedekleri arasında yer aldı. Sarı-kırmızılı ekipte, Bucaspor'dan alınan Umut Gündoğan'ın yanı sıra, A2 takımından profesyonel sözleşme yapılan Emre Can Coşkun ile İbrahim Coşkun, kendilerine yedekler içinde şans buldular.

Galatasaray'da sakatlıkları bulunan Hamit Altıntop, Bruma, Gökhan Zan ve Aydın Yılmaz ile kırmızı kart cezalısı Burak Yılmaz'ın yanı sıra, Wesley Sneijder, Aureie Chedjou, Fernando Muslera ve Eray İşcan da maç kadrosunda yer almadı.

KAYNAK:
Ajanslar
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER