ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 21 Aralık 2013 Cumartesi 09:58

Cimbom Alex'ine kavuşuyor

Cimbom Alexine kavuşuyor

İki tarafın avukatları karşılıklı son hazırlıklarını yapıyorlar.


Galatasaray'ın transferinde son aşamaya geldiği Brezilyalı sol kanat Alex Telles'in sözleşmesi için iki tarafın avukatlarının son aşama üzerinde çalıştıkları bildirildi.

Telles ve menajeri Fernando Otto'nun Gremio'dan, İstanbul'a gitmeleri için kendilerine gelecek olan haberi beklediği öğrenildi. Transferin 6 milyon euro'ya sonuçlandığı, Brezilya ekibinin bu transferden, yüzde 40 hakkı olan 2.4 milyon euro alacağı kaydedildi. Diğer yüzde 40'ını (2.4 milyon euro) oyuncunun bonserviste payı bulunan yatırımcı şirket, yüzde 20'sini (1.2 milyon euro) ise oyuncu ve menajeri alacak.

Telles'in menajeri Otto, Galatasaray'ın teklifinin geçen pazartesi günü geldiğini açıkladı. 21 yaşındaki sol bekin Drogba ve Sneijder gibi büyük yıldızlarla Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağı için heyecanlı olduğunu ama bir daha Gremio ile Libertadores maçına çıkamayacağı için üzgün olduğunu belirtti. Otto ayrıca bu kadar büyük para kazandırarak Telles'in, G.Saray'a gitmesinin Gremio için çok iyi olduğunu belirtti. Brezilya ekibi Telles'in yerine Wendell'e şans verecek.

TWEET iLE DUYURDU

Genç oyuncu transferdeki bu gelişmelerin sonrasında mikro blog sitesi Twitter'dan, "Elveda Gremio. Çok heyecanlıyım, yakında geliyorum. Şampiyonlar Ligi'nde oynamak için fazla beklemeyeceğim" sözlerini paylaştı.

ELANO: GALATASARAY'A GİDEBİLİRSİN

Galatasaray'ın kadrosuna katacağı iddia edilen Alex Telles'in, sarı-kırmızılılardan aldığı ilk teklifi duyduğu zaman Cimbom'un eski oyuncusu Elano ile konuştuğu belirtildi. Elano'nun kendisine Galatasaray'dan övgüyle bahsettiğini belirten sambacı, "Büyük bir futbol ülkesine ve camiasına gidiyorsun. Türkiye'nin en büyüğü Avrupa'nın en büyük bir kaç takımından birisi. Bu şansı kaçırma" tavsiyesinde bulundu.

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER