ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 01 Kasım 2012 Perşembe 08:37

Chelsea'den muhteşem rövanş!

Chelseaden muhteşem rövanş!

3 gün aranın ardından 2. kez karşılaşan Chelsea ve Manchester United, Stamford Bridge'de nefesleri kesti. Chelsea Lig'deki 3 - 2'lik mağlubiyetin rövanşını 5 golle alarak rakibini kupadan eledi.


Premier Lig'de 28 Ekim'de karşılaşan Chelsea ve Manchester United, 3 gün sonra bu sefer Lig Kupası 4. Turu'nda karşılaştı.Premier Lig'deki 3 - 2'lik yenilginin rövanşında Chelsea United'ı Stamford Bridge'de 5 - 4 mağlup etti.

Ev sahibi ekibin gollerini David Luiz (pen.), Cahill, Hazard (pen.) Sturridge ve Ramires kaydederken Kırmızı Şeytanlar'ın gollerini Giggs, Hernandes ve Nani attı.

PERDEYİ GİGGS AÇTI

Stamford Bridge'deki mücadelenin 22. dakikasında Ryan Giggs perdeyi açtı. Gallerli oyuncunun golünün ardından David Luiz penaltıyla durumu eşitledi. 43'te ise Nani'nin pasıyla topla buluşan Javier Hernandez Kırmızı Şeytanlar lehine skoru 2 - 1'e getiren golü kaydetti ve soyunma odalarına MANU'nun 2 - 1 üstünlüğüyle gidildi.

İkinci yarının 52. dakikasında Mata'nın ortasında Tim Cahill kafa vuruşuyla 2 - 2 eşitliği sağladı. Tam 7 dakika sonra da sahneye Nani çıktı. İlk yarı da Hernandes'e gol pasını veren Portekizli fileleri havalandırarak takımını 3 - 2 öne geçirdi. Karşılaşmanın sonlarına doğru Maviler'in kazandığı penaltı ise Chelsea'yi adeta hayata döndürdü.
Eden Hazard, penaltıyı gole çevirirken normal süresi 3 - 3 biten karşılaşma uzatmalara kaldı.

UZATMALARDA İŞİ BİTİRDİ

Uzatmalarda Chelsea, Manchester'ı 2 golle bitirdi. Genç golcüsü Sturridge 98, Ramires ise 116'da skoru 5 - 3'e getirirken, 120'de de ManU bir penaltı kazandı. Ryan Giggs kendisinin 2. takımının 4. golünü kaydederken maç 5 - 4 Maviler lehine bitti.

KAYNAK:
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER