ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 23 Nisan 2014 Çarşamba 16:22

Çaykur Rizespor'da Fenerbahçe maçı hazırlıkları

Çaykur Rizesporda Fenerbahçe maçı hazırlıkları

Spor Toto Süper Lig'de 27 Nisan'da deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak Çaykur Rizespor, bu maçın hazırlıklarını sürdürdü.


Mehmet Cengiz Tesislerinde, teknik direktör Uğur Tütüneker yönetiminde yapılan çalışmaya, hasta olan Engin Baytar katılmadı. Sakatlıkları devam eden Ahmet Görkem Görk ve Leonard Kweuke takımdan ayrı çalıştı.

Yeşil-mavili futbolcular koşunun ardından kısa pas çalışması yaptı. Üç gruba ayrılan futbolcular, kondisyon ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirirken kaleciler takımdan ayrı çalıştı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla tesislere gelen bir grup öğrenci, futbolcuları ziyaret etti. Futbolcular öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi ve onlara çeşitli hediyeler verdi.

İdman öncesi gazetecilere açıklama yapan Ali Adnan, son haftalarda aldıkları galibiyetlerle rahatladıklarını belirterek, "Fenerbahçe çok güçlü bir ekip. Kadiköy'de işimizin kolay olmayacağını biliyoruz ama şampiyonluk için Fenerbahçe'nin puana ihtiyacı var. Bizim için daha stressiz bir maç olacak. Sakin kalabilirsek Fenerbahçe karşısında puan alabiliriz" dedi.
Ali Adnan, sakatlığının devam ettiğini ama Fenerbahçe maçına kadar hazır olacağına inandığını kaydetti.

KAYNAK:
AA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER