ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 17 Kasım 2014 Pazartesi 16:08

Carlos, Demirel'e sahip çıktı

Carlos, Demirele sahip çıktı

Sivasspor Teknik Direktörü Carlos: "(Volkan Demirel'in sahayı terk etmesi) Volkan, hangi takımın oyuncusu olursa olsun Türkiye Milli Takımı formasıyla sahadayken bence çok daha farklı bir saygıyı hak ediyor"


Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos, 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri'nde Türkiye'nin sahasında Kazakistan'ı 3-1 yendiği maç öncesinde kaleci Volkan Demirel'in ısınırken kale arkası tribünündeki taraftarlarla gerginlik yaşadıktan sonra sahayı terk etmesine ilişkin, "Volkan, hangi takımın oyuncusu olursa olsun Türkiye Milli Takımı formasıyla sahadayken bence çok daha farklı bir saygıyı hak ediyor" dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Balıkesirspor ile deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarını kulüp tesislerinde gerçekleştirdiği idmanla sürdüren Sivasspor'da, teknik direktör Carlos, antrenman sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Kazakistan maçı öncesinde taraftarlarla yaşadığı gerginlik sonrası sahayı terk eden kaleci Volkan Demirel'le ilgili soru üzerine Carlos, "Volkan, bir Türk oyuncu ve Fenerbahçe'nin oyuncusu. Dünkü maçta Türkiye'yi temsil ediyordu ve Türkiye formasıyla, Türkiye armasıyla sahadaydı. Taraftarlar hangi takımın taraftarı olurlarsa olsunlar ve Volkan, hangi takımın oyuncusu olursa olsun Türkiye Milli Takımı formasıyla sahadayken bence çok daha farklı bir saygıyı hak ediyor" diye konuştu.

Carlos, "Milli takım iyi bir dönemde olabilir, kötü bir dönemde olabilir ama sonuçta bu ülkeyi temsil eden, bu ülkeyi Avrupa kupalarına götürmek için çalışan bu milli takıma karşı bence taraftarların biraz daha saygılı olması gerekiyor çünkü sahaya çıkan bir kulüp değil, bir milli takımdır. Bunun da saygısı çok farklı olmalı" dedi.

KAYNAK:
AA
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER