ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 26 Temmuz 2013 Cuma 09:39

Cardozo: "İmza sonrası konuşuruz"

Cardozo: "İmza sonrası konuşuruz"

Cardozo, Benfica Kulübü’nün kendisine konuşma yasağı getirdiğini söyleyerek önemli açıklamalarda bulundu.


Paraguaylı yıldız, Benfica Kulübü’nün kendisine yasak getirdiğini belirtti, “Açıkcası ben de beklemedeyim. Fazla bir bilgim yok. Görüşmeler iki kulüp arasında sürüyor. Fenerbahçe’ye imzayı attıktan sonra tekrar konuşalım. Şimdilik söyleyeceklerim bu kadar” dedi.

Fenerbahçe aylardır peşinde koştuğu Oscar Cardozo’yu renklerine bağlamak için artık saatleri saymaya başladı. Bu sezon transfer gündeminin 1 numa-rasını oluşturan Paraguaylı oyuncuya telefonla ulaştık ve süreç hakkında bilgi almaya çalıştık.

Cardozo, Benfica Kulübü’nün kendisine konuşma yasağı getirdiğini, şu an için herhangi bir yorum yapmasının imkansız olduğunu dile getirdi.

Transferi ile ilgili yorum yapacak tek kişinin menajeri Pedro Alvade olduğuna dikkat çeken golcü oyuncu, “Açıkcası ben de beklemedeyim. Fazla bir bilgim yok. Görüşmeler iki kulüp arasında sürüyor. Fenerbahçe’ye imzayı attıktan sonra tekrar konuşalım. Şimdilik söyleyeceklerim bu kadar” demekle yetindi.

AYNI İSTANBUL

Sarı-lacivertli kulüple prensip anlaşmasına varan Cardozo’nun Fenerbahçe’yi tercihinde pek çok etkenin rol oynadığı bildirildi. Paraguaylı futbolcu kariyeri boyunca sadece Güney Amerika takımları ve Benfica’da oynadı. Son 6 yılını Portekiz’de geçiren Cardozo ülkenin dili ve kültürü sebebiyle adaptasyon problemi yaşamadı. Yıldız futbolcu, Cardiff ve Fenerbahçe arasındaki tercihini yaparken sosyal hayatı ve yaşayacağı şehrin özelliklerini de göz önünde tuttu.
Türkiye’de forma giyen ve giymiş olan Güney Amerikalı futbolcu arkadaşlarından bilgi alan Cardozo, İstanbul’un Lizbon ile benzer özellikler taşıdığı bilgisini öğrendi.

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER