ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 29 Aralık 2012 Cumartesi 22:11

Canik: 69 - Mersin: 87


Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nin 12. haftasında Canik Belediyesi’ne konuk olan Mersin Büyükşehir Belediyesi mücadeleden 69 - 87 galip ayrıldı.

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nin 12. haftasında Canik Belediyesi’ne konuk olan Mersin Büyükşehir Belediyesi mücadeleden 69-87 galip ayrıldı. Bu sonuçla ligdeki 7. galibiyetini elde eden Mersin temsilcisinde Shavonte Zellous 27 sayı-9 ribaund- 6 asistle oynarken ve Chantelle Handy de 24 sayı galibiyette önemli bir rol oynadı.

Karşılaşmanın ilk çeyreği ev sahibi ekipten Doneeka Hodges ve Mersin’den Chantelle Handy’nin karşılıklı düellosuna sahne olurken, skor üstünlüğünü eline alan konuk takım ilk periyodu 13-16 önde tamamladı. İkinci çeyrekten itibaren özellikle üç sayılık basketlerle aradaki farkı açmaya başlayan Mersin Büyükşehir Belediyesi, devreye de 29-36’lık üstünlükle girdi.

Cherly Ford – Doneeka Hodges ikilisinin çabalarıyla oyuna tutunmak isteyen Canik Belediye, rakipte Shavonte Zellous ve Chantelle Handy’nin sayılarına engel olamayınca Mersin Büyükşehir Belediyesi, üçüncü çeyreğini 51-62 önde tamamladığı maçtan 69-87 galip ayrılan taraf oldu.
 

KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER