ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 16 Aralık 2014 Salı 10:59

Caner Erkin restoranda rahatsızlandı

Caner Erkin restoranda rahatsızlandı

Fenerbahçe Kulübü Caner Erkin’in Ortaköy’de bir restoranda rahatsızlandığı konusuyla ilgili çıkan habere istinaden, Takım Doktoru Doç. Dr. Burak Kunduracıoğlu Fenerbahçe Televizyonuna açıklamalarda bulundu.


Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Caner Erkin bir restoranda baygınlık geçirmiş ve Liv Hospital Hastanesi'ne kaldırıldığı bildirilmişti.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Durumunda tespit edilen patolojik yada sıkıntılı, ciddi bir şey yok. Kontrolleri yapıldıktan sonra taburcu olacak" ifadeleri kullanıldı.

Fenerbahçe takım doktoru Burak Kunduracı, FB TV'ye yaptığı açıklamasında, "Caner akşam yemek sonrası bir fenalık geçirmiş. Bir baygınlık durumu gerçekleşmiş. Bunun üzerine sponsor hastanemiz Liv Hospital'e gönderildi. Orada uzman hekimler tarafından nörolojik muayenesi, kan tetkikleri yapıldı. Baygınlık esnasında kafasını vurmuş, bu yüzden beyin tomografisi çekildi. Durumunda tespit edilen patolojik yada sıkıntılı, ciddi bir şey yok. Kontrolleri yapıldıktan sonra taburcu olacak. Uzman ekiplerle de görüştük. Korkacak, endişe edecek bir şeyi yok" şeklinde konuştu.

KAYNAK:
Ajanslar
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER