ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 28 Ağustos 2013 Çarşamba 11:52

Çalımbay: "Kayseri Erciyesspor maçı zor olacak"

Çalımbay: "Kayseri Erciyesspor maçı zor olacak"


Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Spor Toto Süper Lig'in ikinci haftasında deplasmanda karşılaştıkları ve 2-1 yenildikleri Trabzonspor maçının başında yenilen golün oyun sistemlerini bozduğunu söyledi. Çalımbay, "Bu hafta evimizde ağırlayacağımız Kayseri Erciyesspor maçı bizim için zor maç olacak." dedi.

Çalımbay, takımın Mehmet Cengiz Tesisleri'nde yaptığı açıklamada, ligin ikinci haftasında Karadeniz'in iki kardeş takımının güzel ve zevkli bir mücadele oynadığını ifade ederek, şöyle konuştu:

"Maçın başında yediğimiz gol oyun sistemimizi değiştirdi. Bu golden sonra oyuna ağırlık verdik ve golü de bulduk. İkinci yarının başında erken bir gol daha yedik. Yine pozisyonlar yakaladık ama değerlendiremedik. Takım olarak maçın başından sonuna kadar mükemmel oynadık. Karşımızda çok iyi bir ekip vardı. Bizden daha tecrübeli bir takıma karşı oynadık. Tecrübe faktörü galip geldi. Genel olarak baktığımızda oynanan oyundan, mücadeleden memnunum."

Takıma iki oyuncu daha almak istediklerini ifade eden Çalımbay, "Onları da takıma katarsak daha iyi, bambaşka bir takım olacağız Transferlerimizle Gaziantep ve Bursa maçlarından sonra ideal kadromuza ulaşacağız." diyerek şöyle devam etti:

"Bu hafta sahamızda Kayseri Erciyesspor'u ağırlayacağız. Erciyes iyi bir takım. Zengin kadroya sahipler. Takımda oynayan oyuncuları tecrübeli. Kayseri Erciyesspor maçı bizim için zor bir maç olacak. Zaten ligde kolay maç yok. Bizim en büyük desteğimiz bu maçta yine taraftarımız olacak."

Çalımbay, haftasonu Mehmet Cengiz Tesisleri'nde Çaykur Rizespor yönetimi ve futbolcularını ziyaret eden Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın ziyarette takıma başarı dilediğini ve takım oyuncularından Ali Adnan ile bir süre Arapça sohbet ettiğini de sözlerine ekledi.
 

KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER