ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 02 Eylül 2014 Salı 20:22

Bursaspor'da 2 hafta yok

Bursasporda 2 hafta yok

Bursaspor, Gençlerberliği’ne sıkı hazırlıklarına başladı, Ferhat 2 hafta yok.


Ligin ilk haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Galatasaray’a 2-0 yenilerek taraftarını üzen Bursaspor, lige verilen araya rağmen ligin 2’inci haftasında deplasmanda karşılaşacağı Gençlerbirliği maçı hazırlıklarına başladı. Bursaspor, 2 günlük iznin ardından başladığı antrenmanlara 5 futbolcudan eksik olarak başladı. Sol ayak bileğinden sakatlanan Ferhat Kiraz'ın en az 2 hafta yeşil sahalardan uzak kalacağı açıklandı.

Transferin son gününde Fransa’nın FC Sochaux takımının forvet oyuncusu Cedric Bakambu ile kadrosunu takviye eden Bursaspor, 2 günlük iznin ardından Gençlerbirliği maçının hazırlıklarına başladı. Özellikle yabancı futbolcuların neşeli olduğunun gözlendiği antrenman yaklaşık bir buçuk saat sürdü. Teknik Direktör Şenol Güneş nezaretinde gerçekleşen antrenmanda futbolcular kondisyon ağırlıklı bir çalışma yaptı. Düz koşu yapan futbolcular bir süre kondisyon çalıştıktan sonra 5'e 2 çalışması yaptı.

FERHAT KİRAZ EN AZ 2 HAFTA YOK

Antrenmana milli takımlarda bulunan Enes Ünal, Ozan Tufan ile eşyalarını toplamak için Fransa'ya giden Bakambu ve Mali milli takımına giden Traore katılmadı. Yeşil beyazlı takımda Galatasaray maçında sakatlanan Ferhat Kiraz da antrenmana katılmadı. Sol ayak bileğinden sakatlanan Ferhat Kiraz'ın en az hafta sahalardan uzak kalacağı belirtildi. Ferhat Kiraz'ın sahalara dönmesinin 3 haftayı da bulabileceği öğrenildi. Lisansı çıkarılmayan Taiwo da antrenmana katıldı. Nijeryalı kramponun neşeli olması dikkat çekti. Bu sene Şenol Güneş'in kadroda düşünmediği kaleci Frey'in de bir hayli neşeli olması gözden kaçmadı.

Öte yandan geçen sezon saha kapatma cezası sebebiyle birçok maçta seyircisinden yoksun çıkan Bursaspor'un ligin ilk haftasında oynadığı Galatasaray maçındaki kötü ve çirkin tezahürat sebebiyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edilmesi camiada endişeyle karşılandı.













KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER