ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 05 Aralık 2016 Pazartesi 22:09

Bursaspor: 2 Çaykur Rizespor: 1

Bursaspor: 2 Çaykur Rizespor: 1

Bursaspor: 2 Çaykur Rizespor: 1


Spor Toto Süper Lig'de 13. hafta mücadelesinde Bursaspor, sahasında Çaykur Rizespor'u 2-1 yendi.

49. dakikada Çaykur Rizespor net bir pozisyondan yararlanamadı. Sol kanattan ceza sahasına giren Tuszynski, topu kale alanına doğru gönderdi. Pozisyonu iyi takip eden Oğulcan Çağlayan, yakın mesafeden topa iyi vurdu. Açıyı iyi kapatan kaleci Harun Tekin, topu yumruklarıyla ceza sahası dışına yolladı.

64. dakikada Deniz Yılmaz, Bursaspor'u öne geçiren golü kaydetti. Bu dakikada sol kanattan hareketlenen Aziz Eraltay, topu arka direğe ortaladı. Sercan Yıldırım'ın kafayla vurduğu top rakip defanstan sekerek Deniz Yılmaz'ın önüne düştü. Deniz, yakın mesafeden şık bir vuruşla topu filelere gönderdi: 1-0.

68. dakikada Bursaspor bir gol daha buldu. Jorquera'nın pasıyla sol kanattan ceza sahasına giren Batalla, son çizgiye kadar indikten sonra topu ön direğe doğru gönderdi. Pozisyonu iyi takip eden Deniz Yılmaz, kendisinin ve takımının 2. golünü kaydetti: 2-0.

85. dakikada Çaykur Rizespor atağında sol kanattan hareketlenen İsmael, topu penaltı noktasına doğru gönderdi. Kweuke ile birlikte kafa topuna çıkan Sivok'un eline isabet eden topu hakem Ümit Öztürk penaltı olarak değerlendirdi. 86. dakikada penaltı atışını kullanan Kweuke topu kalecinin sağına doğru gönderdi. Kaleci Harun Tekin, köşeden filelere doğru giden topu son anda tokatladı.

87. dakikada Çaykur Rizespor'un golü geldi. Sol kanattan ceza sahasına giren Özgür Çek, topu penaltı noktasına doğru ortaladı. Pozisyonu iyi takip eden Recep Niyaz, plase bir vuruşla topu filelere gönderdi: 2-1.

Karşılaşma Bursaspor'un 2-1'lik üstünlüğü ile tamamlandı.

KAYNAK:
AA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER