ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 04 Nisan 2013 Perşembe 10:43

Bursa Beşiktaşlılar Derneği’nden dostluk çağrısı

Bursa Beşiktaşlılar Derneğinden dostluk çağrısı


Spor Toto Spor Lig'in 28. haftasında oynanacak Bursaspor – Beşiktaş maçı öncesi Bursa Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Ozan Eroğlu’ndan dostluk çağrısı geldi.

Gönlüferah Otel’de basın toplantısı düzenleyen Eroğlu, 8 Nisan Pazartesi günü Bursa Atatürk Stadı’nda oynanacak maçta dostluğun kazanması temennisini dile getirdi. Sporun, dostluk ve kardeşlik olduğuna dikkat çeken Eroğlu, şöyle konuştu:

“Bu karşılaşmada öncelikli olarak dostluğun kazanmasını istiyoruz. Sporun, futbolun dostluk olduğunu, Başkanımız Fikret Orman tüm futbol camiasına göstermişti. Biz de bu konuda başkanımızın yanındayız, destekçisiyiz. Başkanımız Fikret Orman'ın barış yolunda attığı adıma Bursaspor camiasının, taraftarının ve kamuoyunun da destek olmasını bekliyor ve biz Bursa Beşiktaşlılar Derneği olarak üzerimize düşen görevi yapmaya hazır olduğumuzu ifade etmek istiyoruz.”

Beşiktaş takımının Bursa’daki konaklama giderlerini karşılayacaklarını belirten Eroğlu, “Feda yılında kulübümüzün mali portresini bilerek ve görerek dernek olarak takımızın Bursa maçı öncesi tüm konaklama giderlerini karşılıyoruz onları burada misafir ediyoruz.” diye konuştu.
 

KAYNAK:
CİHAN
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER