ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 16 Ekim 2014 Perşembe 10:10

Burak sahalara yetişiyor

Burak sahalara yetişiyor

Fenerbahçe derbisi öncesi Galatasaray Teknik Direktörü Prandelli, tüm taktik planını Burak varmış gibi yapıyor


Kayseri Erciyesspor maçında sakatlanan Burak Yılmaz’ın oynayıp oynayamayacağı derbi öncesi en çok merak edilen konuların başında geliyor. Milli Takım’ın Çek Cumhuriyeti ve Letonya ile oynadığı karşılaşmalarda forma giymemesi nedeniyle çeşitli spekülasyonlar yapılan ve Fatih Terim’in kendisine kızgın olduğu ileri sürülen Burak Yılmaz, Florya’da hala takımla idmanlara başlayamadı.

Sağ ayak bileğinde kısmi yırtık ve ödem bulunan Burak, yaklaşık 10 gündür tedavi oluyor. Sağlık heyeti, Burak’ı derbiye yetiştirmek için adeta seferberlik ilan etti.

ÖZEL BANDAJLA ÇALIŞIYOR

Ağrılarının geçmemesi nedeniyle özel bir bandajla çalışmalarını tek başına sürdüren Burak Yılmaz’ın bugün ya da yarın takıma katılması bekleniyor. Prandelli ise Burak’ın mutlaka maçta oynayacağını düşünüyor. Hem G.Saray için hem de kendisi için F.Bahçe maçının öneminin bilincinde olan Prandelli, büyük bir motivasyonla derbiye yetişmeye çalışan Burak’tan patlama bekliyor.

Taktik tahtasına Burak’ı banko yazan İtalyan hoca, Erciyes önündeki gibi 4’lü defansla maça başlayacak. Sneijder, Burak ile birlikte G.Saray’ın en büyük kozu olacak.

FENER'E 5 GOLÜ VAR

Burak Yılmaz, kariyerinin bir döneminde formasını da terlettiği F.Bahçe’ye karşı toplam 5 kez gol kaydetti. Manisaspor’dayken 1, Trabzonspor’dayken 3, Galatasaray’da oynadığı süre içerisinde de 1 kez fileleri havalandırdı. 

KAYNAK:
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER