ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 12 Temmuz 2013 Cuma 21:54

Bülent Uygun: Maliyeti ucuz gençleri ve yetenekleri transfer yapmak istiyoruz

Bülent Uygun: Maliyeti ucuz gençleri ve yetenekleri transfer yapmak istiyoruz


Gaziantepspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, yeni sezonda ekonomik yapılarına uygun transferler yapacaklarını belirterek, "Bütçemize uygun transfer yapacağız. Stopere ve forvet mevkisine ve gidecek olan arkadaşlarımız olursa onların durumuna göre belirleyeceğiz. Ama bizim daha çok tercihimiz maliyeti çok ucuz olan gençlerden ve yeteneklerden takıma katkı yapmak ve onları da önümüzdeki yıllarda Gaziantepspor’a hizmet etmesi için transfer etmek istiyoruz." dedi.

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Gaziantepspor, çalışmalarına sabah ve akşam yaptığı antrenmanlarla sürdürüyor. Takımın son durumu hakkında açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Bülent Uygun, 2 Temmuz'da başlayan antrenman programının yoğun bir şekilde devam ettiğini söyledi. Geçen sezon, 4 oyuncusunun sakatlıkları nedeniyle pek forma şansı bulamadığını dile getiren Uygun, yeni sezonda iyi bir takım ortaya çıkarmak için çalışmalarını sürdürdüklerini kaydetti. Uygun, transfer çalışmaları ile ilgili şu bilgileri verdi: "Transferle ilgili ekonomik anlamdaki yapımıza uygun bir şekilde yeniden kurumsallaşan, planlı bir şekilde de bu sıkıntıları ortadan kaldıran bir yapı içerisinde hareket ediyoruz. Bütçemize uygun olduğu takdirde transfer yapacağız. Stopere ve forvet mevkisine ve gidecek olan arkadaşlarımız olursa onların durumuna göre belki diğer yönleri belirliyeceğiz. Ama bizim daha çok tercihimiz maliyeti çok ucuz olan gençlerden ve yeteneklerden takıma katkı yapmak ve onları da önümüzdeki yıllarda Gaziantepspor’a hizmet etmesi için transfer etmek istiyoruz."

Takımın kamp programı hakkında da açıklamalarda bulunan Uygun, "İtalya kampına 21’inde oradayız. 24’ünde bir maç, 26’sında, 28’inde ve 3’ünde bir maç, bir de olursa 5’inde bir maç yaparak tamamlamak istiyoruz. Döndükten sonra da ayın 11’inde kendi sahamızda büyük bir ihtimal bir hazırlık maçı yaparak seyircimizle buluşup, 17-18’indeki lig maçına tam anlamıyla hazır, ondan sonra da Gaziantepspor’a yakışır bir şekilde mücade edip inşallah sevenlerimizin yüzünü güldüreceğiz." dedi. Futbolcularının hepsinin hırslı, istekli ve arzulu olduğunu dile getiren Uygun, bütün futbolcularının verilen görevi yerine getirdiğini ifade etti.

KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER