ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 05 Mart 2014 Çarşamba 14:45

Bucaspor Teknik Direktörü Bahadır konuştu


PTT 1. Lig'de cumartesi günü Balıkesirspor'u konuk edecek Bucaspor'un teknik direktörü Mustafa Bahadır, "Biz hiçbir zaman 'ne küme düşmek ne de play-off' dedik, her zaman önümüze baktık" dedi.

Bahadır, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "küme düştü" denilen takımı yönetim kurulu, oyuncular ve taraftarlarla sahip çıkarak belirli bir yere taşıdıklarını söyledi. Aldıkları başarılı sonuçların ardından herkesin "play-off" demeye başladığını hatırlatan Bahadır, şöyle konuştu:

"Biz hiçbir zaman 'ne küme düşmek ne de play-off' dedik, her zaman önümüze baktık. Hem kendimize hem takımımıza faydalı olmak için, ekibimizi en üst seviyeye çıkarmak için elimizden geleni ortaya koyduk. Bunun da yararlarını gördük. Balıkesirspor maçını da böyle görüyoruz. Müsabakadan 3 puanla ayrılmak istiyoruz. Eksikliklerimiz var, bu oyunumuza ne kadar yansıyacak bilmiyoruz. Ama birlik beraberliğimizi ortaya koyup, eksiklerimize rağmen sahadan 3 puanla ayrılmayı hedefliyoruz."

Bahadır, Balıkesirspor maçında, kart cezalıları Recep Niyaz ve Emre Şahin'in forma giyemeyeceğini, sakatlığı nedeniyle izin verdikleri ve yurdışından dönecek Luiz Henrique'nin hazır gelmesini beklediklerini, Ferhat Çulcuoğlu ve Ricketts'a da kendilerini iyi hissetmeleri halinde görev vereceklerini sözlerine ekledi.
 

KAYNAK:
AA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER