ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 07 Şubat 2014 Cuma 12:12

Bucaspor Teknik Direktörü Bahadır:


PTT 1. Lig'de pazar günü deplasmanda Tekden Denizlispor'la karşılaşacak Bucaspor'un teknik direktörü Mustafa Bahadır, "Mücadele gücümüzü ortaya koyarsak, Denizli'den istediğimiz sonuçla döneriz" dedi.
Bahadır, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu haftaki rakipleri Tekden Denizlispor'un da alt sıralardan uzaklaşmak istediğini o nedenle zor bir karşılaşma olacağını söyledi. Bu hafta kazanıp, rahatlamak istediklerini kaydeden Bahadır, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Mücadele gücümüzü ortaya koyarsak, Denizli'den istediğimiz sonuçla döneriz. Bizim için önemli olan oyun disiplini ve çabuk oynama düşüncemizi sahaya yansıtmak. Bu hafta sakat olan oyuncularımızın da katılımıyla antrenmanlar bu anlamda çok verimli geçti. Teknik heyet olarak hangi oyuncuyu oynatacağımıza karar vermek gibi tatlı sıkıntılarımız var. Denizli deplasmanı zor geçecek ama galip gelerek "küme düşer mi düşmez mi" tartışmalarını sonlandırmak istiyoruz. Biz kendimizi buralarda yakıştırmıyoruz. Alt sıralardan bir an önce çıkıp, yolumuza devam etmek istiyoruz."
Emre Balak dışında eksik futbolcunun kalmadığı Bucaspor'da sakatlığı geçen ancak tam hazır olmayan Yasin Avcı ve Nsaliwa da maç kadrosunda yer alacak. Ligde ilk yarıda rakibini 1-0 mağlup eden Bucaspor, pazar günü saat 16.30'da Denizli Atatürk Stadı'nda oynayacağı Tekden Denizlispor maçı için yarın sabah yapacağı antrenmanın ardından Denizli'ye gidecek.
 

KAYNAK:
AA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER