ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 12 Kasım 2014 Çarşamba 13:43

Bu 4 isim...

Bu 4 isim...

A Milli Takım ile bugün özel maçta karşı karşıya gelecek olan Brezilya’nın en pahalı 4 isminin, Türkiye’nin toplam 28 kişilik aday kadrosu ile eşdeğerde olması dikkat çekti.


Pazar günü 2016 Avrupa Şampiyonası elemelerinde Kazakistan ile oynayacağı karşılaşma öncesi bugün Brezilya ile hazırlık müsabakasına çıkacak olan ay-yıldızlı ekibin, 5 dünya şampiyonluğu bulunan rakibine karşı değer farkı göze çarpıyor.

4 OYUNCULARI A MİLLİ TAKIM’A EŞİT

Brezilya Milli Takımı’nın en pahalı 4 ismi olan Neymar, Thiago Silva, Oscar ve Fernandinho’nun toplam değerlerinin Fatih Terim’in belirlediği 28 kişilik aday kadro ile aynı değerde olması dikkat çekti. Konuk ekipte 70 milyon Euro değer biçilen Barcelona’nın yıldız ismi Neymar’ın yanı sıra, 40 milyon Euro’luk Thiago Silva, 36 milyon Euro değerindeki Oscar ve değeri 32 milyon Euro olarak belirlenen Fernandinho’nun toplam değerleri 178 milyon Euro’yu buluyor. Bu rakam tecrübeli çalıştırıcı Fatih Terim’in Brezilya ve Kazakistan maçları için belirlediği 28 kişilik aday kadronun tamamının toplam değeri ile eşdeğerde.

TOPLAM DEĞERLERİ 505 MİLYON EURO

Teknik direktör Carlos Dunga’nın belirlediği 24 kişilik Brezilya kadrosunun toplam değeri ise 505 milyon Euro’yu buluyor. 24 kişilik ekibin yaş ortalaması ise 25,1.


2 BİN BİLET KALDI

Bu akşam Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda saat 20.30’da başlayacak mücadeleyi Özbekistan Futbol Federasyonu’ndan Ravshan Irmatov yönetecek. Öte yandan karşılaşma için son kalan 2 bin biletin satışının bu sabah saatlerinden itibaren gişelerden devam edeceği bildirildi.

 

KAYNAK:
İHA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER