ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 24 Temmuz 2014 Perşembe 14:19

Bruno Alves: Şampiyon olup tarihe geçmek istiyoruz

Bruno Alves: Şampiyon olup tarihe geçmek istiyoruz

Fenerbahçe’nin Portekizli futbolcusu Bruno Alves, bu sezon dördüncü yıldızı takıp tarihe geçmek istediklerini söyledi.


FBTV’ye açıklamalarda bulunan tecrübeli savunma oyuncusu, Dünya Kupası’nın kendileri adına fazla olumlu geçmediğini belirterek, “Dünya Kupası bizim için çok iyi geçti diyemem açıkçası. Orada, Dünya Kupası’nda başarılı olmak için içimizde büyük bir isteğimiz vardı aslında. Ama gerekli performansı sahaya yansıtamadık. Dünya Kupası büyük bir sahne. Aslında o sahneye çıkmak bile benim için büyük bir şans, çok güzel bir duyguydu orada olmak. Ama gerekli hamleleri yapamadık, gerekli performansı ortaya koyamadık ve başarılı olamadık. Şimdi tekrar takımımla beraberim ve takımımla beraber burada yeni sezon için çalışacak olmaktan dolayı çok mutluyum. Umarım güzel bir sezon geçiririz.” diye konuştu.

Fenerbahçe’nin yeni transferi Diego Ribas’ın Fenerbahçe’ye önemli katkılar yapacağını inandığını ifade eden Alves, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Gerçekten Diego harika, harika yetenekleri olan bir oyuncu ve takımımıza çok önemli katkılar yapabilecek bir oyuncu. Diego’nun burada olması bizim takımımız için çok önemli. O büyük bir yetenek. Ben onunla daha önce oynama fırsatı da bulmuştum. Biz beraber oynadık daha önce ve onun tekrar burada benim yanımda olacak olması, aynı takımda forma giyecek olmamız benim için de bir mutluluk kaynağı. Aynı zamanda Diego bir futbolcunun ötesinde çok iyi, harika bir arkadaş benim için. Ne kadar iyi futbolcuysa, o kadar da iyi bir arkadaş. O yüzden onunla tekrar buluşmuş olmaktan, onunla birlikte burada çalışacak olmaktan, dolayı gerçekten çok mutluyum. Hedeflerimize birlikte ulaşma adına bize çok büyük yardımları olacağını düşünüyorum. Onun yeniden takım arkadaşım olması bana çok büyük bir keyif veriyor.”

DÖRDÜNCÜ YILDIZI TAKIP TARİHE GEÇME FIRSATIMIZ VAR

Bu sezon şampiyon olup dördüncü yıldızı takmak istediklerini kaydeden Portekizli oyuncu, “Fenerbahçe’de kazanmak her zaman önemlidir. Fenerbahçe her zaman zirvelere, galibiyetlere oynar. Bu yıl da aynı şekilde olacak bizim için. Tabii ki dördüncü yıldızın ayrı bir önemi var bizim için. Fenerbahçe’nin tarihine geçme fırsatı var şu anda elimizde. Ama Fenerbahçe sahaya çıktığında her zaman kazanmak ister. Ben de sahaya çıktığında takımıma nasıl katkı verebilirim, nasıl daha fazlasını verebilirim diye düşünürüm her zaman. Bu sene her sene olduğu gibi kariyerim için önemli, belki de bir adım daha da önemli; Fenerbahçe’nin tarihine geçme şansımız var. Biz bu senenin sonunda şampiyon olmak için her şeyimizi ortaya koyacağız. Bu seneyi mutlulukla bitirebilmek için büyük mücadele göstereceğiz.” diye konuştu.
 

KAYNAK:
CİHAN
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER