ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 09 Kasım 2014 Pazar 19:51

Bonnevay: "Biz ve oyuncular için kolay değildi"

Bonnevay: "Biz ve oyuncular için kolay değildi"

Trabzonspor Yardımcı Antrenörü Bonnevay: "Birçoğumuz burada çok mutluydu güzel günler geçirdik. Bir karar verildi ve buna saygı duymalıyız"


Trabzonspor Yardımcı Antrenörü Jacques Bonnevay, bordo mavili takımın yavaş yavaş hak ettiği yere yükselmesi gerektiğini söyledi.

Teknik direktör Vahid Halilhodzic'in ayrılmasının ardından takımın başında sahaya çıkan Bonnevay, 3-2'lik galibiyetleriyle sona eren Torku Konyaspor maçı sonrasında düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, karşılaşmanın farklı bir havada oynandığını belirterek, "Biz ve oyuncular için kolay değildi. Belki o yüzden yine oyuna ilk dakikalarda iyi başlayamadık ama buradan oyuncuları tekrar tebrik etmemiz gerekiyor" dedi.

Aldıkları galibiyetle takımın puanını 12'ye yükselttiklerini ifade eden Bonnevay, "Bu takımın yavaş yavaş hak ettiği yere yükselmesi gerekiyor. Her şey de tabii ki dört dörtlük olmadı bu akşam ama birçok şeyin olumlu olduğunu dile getirebiliriz. Birçok fırsat yarattık, Mehmet'in de iki topu direkten döndü" diye konuştu.

Maçta duygu dolu anlar yaşadıklarını söyleyen Bonnevay, şunları belirtti:

"Teknik heyet ve sabahtan akşama kadar bizimle çalışan tercümanımız için son günlerimizdi. O yüzden oyuncuları tekrar  tebrik ediyorum. Duyguların altında kalıp bunu oyuna yansıtmadılar ve 3 puan almayı becerdiler. Fransa'ya gittikten sonra taraftarı olarak Trabzonspor'u takip etmeye devam edeceğiz. Lokeren maçının peşinden 3 gün sonra kendi evimizde oynadık. Yorgunluktan bazı şeylerin eksik olduğunu unutmamamız gerekir. Buna anlayış gösterirseniz sevinirim."

Bonnevay, yönetimin Halilhodzic'in görevine son verme kararına ilişkin de "Bu konu hakkında diyeceğim fazla bir şey yok. Tabi ki biz burada mutluyduk. Birçoğumuz burada çok mutluydu, güzel günler geçirdik. Bir karar verildi ve buna saygı duymamız gerekiyor. Elimizden geleni yapmaya çalıştık, kararlara saygı duymalıyız. Futbol hayatı bu şekilde" değerlendirmesini yaptı. 

Trabzonspor 2 hafta sonra kazandı

Spor Toto Süper Lig'de Torku Konyaspor'u 3-2 yenen Trabzonspor, 2 hafta aradan sonra galip geldi.

En son ligin 6. haftasında Hüseyin Avni Aker Stadı'nda Mersin İdmanyurdu'nu 3-2 mağlup ettikten sonra Gaziantepspor ile sahasında 4-4, deplasmanda da Akhisar Belediyespor ile 1-1 berabere kalan bordo mavililer, 2 hafta aradan sonra 3 puan sevinci yaşayarak puanını 12'ye yükseltti.

Cardozo, 5 gole ulaştı

Karşılaşmada 2 gol atan Oscar Cardozo, ligde gol sayısını 5'e yükseltti.

Bordo mavili takım formasıyla ilk kez 2 gol kaydeden Cardozo, daha önce de Gaziantepspor, İstanbul Başakşehir ve Mersin İdmanyurdu maçlarında da fileleri birer kez havalandırmıştı.

Belkalem cezalı

Trabzonspor'da sarı kart gören Cezayirli savunma oyuncusu Belkalem, cezalı duruma düştü. Bordo mavili futbolcu, ligde Galatasaray ile İstanbul'da oynanılacak karşılaşmada takımda yer alamayacak.

KAYNAK:
AA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER