ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 19 Eylül 2014 Cuma 11:06

Bir dönem Galatasaray'daydı şimdi Hindistan'da

Bir dönem Galatasaraydaydı şimdi Hindistanda

Bir dönem Galatasaray forması da giyen Brezilyalı Elano Blumer, Hindistan Süper Ligi ekiplerinden Chennai ile anlaştı.


Bir dönem Galatasaray forması da giyen Brezilyalı Elano Blumer, Hindistan Süper Ligi ekiplerinden Chennai ile anlaştı.

Chennai Kulübü'nün yöneticilerinden Prashant Agarwal, İngiliz basınına yaptığı açıklamada, 2009-2010 sezonunda Galatasaray'da da forma giyen Brezilyalı eski milli oyunu Elano'nun, İtalyan Marco Materazzi'nin teknik direktörlüğünü yapacağı Hindistan Ligi ekibi ile anlaştığını açıkladı.

Sarı-kırmızılıların dışında kariyerinde Shakhtar Donetsk ve Manchester City gibi önemli takımlar da bulunan Elano Blumer, Brezilya Milli Takımı'nda ise 50 kez forma giymişti.

Son olarak Brezilya liginden Flamengo'da oynayan 33 yaşındaki orta saha oyuncusu, kulüp kariyerinde çıktığı 329 karşılaşmada 76 kez fileleri havalandırmıştı.

Chennai Kulübü'nün Elano'nun ardından Fransız eski milli futbolcu Mikael Silvestre'yi de kadrosuna katmak istediği ve 36 yaşındaki futbolcu ile görüşme halinde olduğu belirtildi.

Del Piero Hindistan'da

Öte yandan Hindistan Süper Ligi ekiplerinden Delhi Dynamos ile daha önce anlaşan İtalyan golcü Alessandro Del Piero, başkent Yeni Delhi kentindeki havaalanında kalabalık bir taraftar grubu tarafından karşılandı.

Hindistan'da futbolun daha fazla popülerleşmesi amacıyla yapılan yatırımın ardından bu sezon İtalyan Alessandro Del Piero, Marco Materazzi, Fransız Nicolas Anelka, David Trezeguet ve Robert Pires, İspanyol Luis Garcia, Joan Capdevila, Sergio Contreras Pardo, İsveçli Freddie Ljungberg, İngiliz James Keene ve kaleci David James gibi emektar oyuncuların yanı sıra Brezilyalı teknik adam Zico da ülkede görev alacak.

8 takımın mücadele edeceği ve 3 ay sürecek Hindistan Süper Ligi, 12 Ekim'de başlayacak.

 

KAYNAK:
AA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER