ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 19 Aralık 2014 Cuma 00:34

Bilic: Kaybetmeyi kesinlikle hak etmedik

Bilic: Kaybetmeyi kesinlikle hak etmedik

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Çaykur Rizespor'a karşı kaybetmeyi hak etmediklerini söyledi. Bilic, oyuncularının ortaya koyduğu oyun ve gayretten memnun olduğunu da dile getirdi.


Türkiye Kupası'nda Çaykur Rizespor'a 1 - 0 mağlup olan Beşiktaş'ta teknik direktör Slaven Bilic, "Maç kaybetmeyi sevmiyorum. Hazırlık maçında bile kaybetmeyi hiçbir zaman sevmem. Ama bu akşam kaybettik. Rizespor'u tebrik ediyorum. Savaştılar işlerini yaptılar. Oyuncularımı da tebrik ediyorum. Gayretli bir şekilde mücadele ettiler, kaybettik ve mutlu değiliz." şeklinde konuştu.

Harika oynamadıklarını; ancak çok da kötü oynamadıklarını dile getiren Bilic, "En azından kaybetmeyi kesinlikle hak etmedik. Kısır bir maçtı, az sayıda pozisyon vardı. Az sayıdaki pozisyon da bizim tarafımızdandı. Rakibin penaltı haricinde tek bir pozisyonu var. Direkten dönen pozisyonlarımız var; ama golü bulamadık. Bu akşam ceza sahası içinde kalitemiz eksikti. Oradaki işleri doğru yapamadık. Ama tüm durumu dikkate aldığımızda ortaya koyduğumuz oyun ve gayretten memnunum." diye konuştu.

KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER