ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 21 Eylül 2014 Pazar 11:21

Bilic görüşme odasına!

Bilic görüşme odasına!

Rize ve Asteras maçları sonrası tadı kaçan yönetim, teknik direktör Bilic’i Bursa maçı sonrası ‘sorguya’ alacak


Futbolun gerçeği bu... Dün yok, bugün var. Hele hele teknik adamlar için... Sezona fırtına gibi giren, Feyenoord ve Arsenal maçları sonrası şampiyonluğun en güçlü adayı olarak gösterilen Beşiktaş’ta iki beraberlik, teknik direktör Slaven Bilic’e yönelik eleştirileri de beraberinde getirdi.

Rize ve Asteras maçları sonrası durum değerlendirmesi yapan yönetim, Hırvat hocaya uyarılarda bulunma kararı aldı. Takımından memnun olmayan futbol şube başkanı Ahmet Nur Çebi ve A takım sorumlusu Mete Vardar, Bursa maçının ardından Bilic’i ‘sorguya’ alacak.

ÇEBİ’YE DERT YANDILAR

Kurmayların Bilic’e hem Avrupa hem de ligdeki büyük hedefleri hatırlatacağı ve takımın bir an önce toparlanmasını isteyeceği öğrenildi. Kadroya yönelik eleştirilerin temelini ise 3 oyuncu oluşturacak. Çebi ve Vardar’ın özellikle iyi bir kamp dönemi geçiren Serdar Kurtuluş, Uğur Boral ve Kerim Frei Koyunlu’nun bir anda neden kadroya giremediğini, sağ bekteki sıkıntıya rağmen Serdar’ın neden düşünülmediğini soracağı ifade edildi.

Öte yandan Asteras maçı sonrası yönetim içinden bazı isimlerin de Ahmet Nur Çebi’yle görüşerek, “Sağ bek krizi yaşıyoruz, Serdar ilk 18’de yok. Kaldı ki, o Serdar oynadığı maçlarda çok iyiydi. Solda da Motta formsuzken kampın yıldızı Uğur neden hiç akla gelmiyor” diye dert yandığı öğrenildi.

KAYNAK:
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER