ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 07 Aralık 2014 Pazar 22:42

Bilic: "Benim için harika bir hafta sonu oldu"

Bilic: "Benim için harika bir hafta sonu oldu"

Beşiktaş Teknik Direktörü Bilic: "Benim için harika bir hafta sonu oldu, rüya gibiydi"


Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Trabzonspor karşısında aldıkları 3-0'lık galibiyete ilişkin, "Benim için harika bir hafta sonu oldu, rüya gibiydi" dedi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Bilic, maçı çok iyi bir atmosferde oynadıklarını söyledi.

Bilic, taraftarın takıma inanılmaz destek olduğunu, taraftarın desteğine çok iyi bir performans ile karşılık verdiklerini ifade etti.

"Gerçekten iyi oyun çıkardık. Oyunun her yönünde doğru iyi işler yaptık" diyen Bilic, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Toplu ve topsuz oyunda her şeyi doğru yaptık. Sonuç değişebilir, bazen şans faktörü çok ciddi rol oynar. Ancak böyle bir oyun ortaya koyduğunuz da her zaman memnun kalırsınız. Takım halinde gerçekten çok iyi bir iş çıkardık. Birçok fırsat yakaladık. Daha da farklı olabilirdi. Şunu da unutmamak lazım. Böyle bir performansı son dönemde iyi bir form yakalamış ve özgüveni yükselmiş bir takıma gösterdik."

Bir gazetecinin "Galibiyeti yeni doğan bebeğinize doğum hediyesi olarak kabul edebilir miyiz?" şeklindeki sorusu üzerine Bilic, "Benim için harika bir hafta sonu oldu, rüya gibiydi. Tabii ki de iki durumu kıyaslayamazsınız. Futbol benim için çok önemli, bu benim işim. Diğeri de ömre bedel bir şey" diye konuştu.

 Trabzonspor cephesi

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal da oyunun başından itibaren bir türlü istedikleri ritmi yakalayamadıklarını vurguladı.

Yenilgiyi kendisinin ve oyuncuların beklemediğini dile getiren Yanal, "İlk golü bireysel hatadan yedik. İkinci yediğimiz golden sonra oyunun ritmini yakalayacak zaman dilimiz çok fazlaydı. Fakat bir türlü oyunu geriye döndüremedik. Üçüncü golde ikinci golün bir benzeriydi" ifadelerini kullandı.

Yanal, Beşiktaş'ın uyguladığı baskılardan çıkıp rahat bir oyun oynamak yerine çok kötü oynadıklarını dikkati çekerek, şunları kaydetti:

"Bir takım şeyler var, bunlar önemli. Maçı rakiple yapıyoruz. Asla başka unsuları gözetmeden oynamak gerekiyor. Hakem faktörü bir tarafta durmalı ve oyuna konsantre olmalıyız. Ne olursa olsun verilen kararları yorumlamak ve bu kararlar üzerine oynamak bizi oyun konsantrasyonundan uzaklaştırdı. Devre arasında bunu konuşsak da toparlayamadık. Böyle ritm bozukluğunu yaşamamalıyız. Bu şekilde pahalıya mal oluyor. Bir avantajımız vardı. Rakiplerimize karşı deplasmanda kazandığımız maçlar vardı. Artık rakiplerimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Kazanarak gitmeliyiz. Bugün maçı döndürme şansı hep vardı ama dediğim gibi bir türlü ritm yakalayamadık. Bir daha böyle bir müsabaka oynamamanın yoluna bakacağız. Beşiktaş'ı tebrik ediyorum."

Ersun Yanal, maçta sakatlanan Mustafa Pektemek’e de geçmiş olsun dileklerini iletti.

KAYNAK:
AA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER