ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 21 Aralık 2014 Pazar 23:25

Bilic: 'Artık yorulmaya başladık'

Bilic: Artık yorulmaya başladık

Beşiktaş’ta teknik direktör Slaven Bilic, 3-1 galip geldikleri Akhisar Belediyespor maçının ardından, son haftalarda yaşanan yoğun maç temposunu sebep göstererek, “Artık yorulmaya başladık” dedi.


Hırvat teknik adam, “Zor bir maç oldu. Önemli bir galibiyet aldık. Hak ettik. Akhisar zinde bir takım. İlk 25 dakika harika oynadık, baskılıydık. İkinci yarı da iyiydik bazı aksiyonlarda final paslarını yapamadık. Yorgunduk. Akhisar önde oynamaya başladı. Yoğun bir maç takvimi içindeyiz. Akhisar bize kıyasla daha zinde bir takım. Konsantrasyonumuzu sürdürmeliyiz. Önümüzde dört maç daha var. Kullanamadığımız bazı oyuncular geri dönüyor ve antrenman açıklarını kapatıyorlar. Bu durumda kupa maçına olumlu yansıyacaktır. Demba Ba, Trabzonspor maçında sakatlanmıştı. Onunla birlikte birçok oyuncumuzdan mahrumduk. Gökhan son 4 günü iyi geçirmemişti. Cenk de dün takımla bir antrenmana çıkmıştı. Oyuncularım tam toparlanamadan maça çıkmak zorunda kaldılar. Bu maç hayati bir önem taşıyordu. Bundan sonra doğru bir antrenman programıyla tempolarını yükseltmelerini hedefliyoruz. İyi bir performansımız var. Sezon sonuna kadar bunu korursak yarışın içinde oluruz diye düşünüyorum” açıklamasında bulundu.

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, takımının çok yoğun bir maç temposunda oynadığını ifade ederek, “Artık yorulmaya başladık. Oldukça yoğun bir maç takvimimiz var. Akhisar bize göre daha diri bir takımdı. Bu konsantrasyonu birkaç hafta daha koruyup ligin ilk yarısını bitirmemiz gerekiyor. Dinlenmemiz için çok zamanımız yok. Çarşamba tekrardan maçımız var. Takımda bazı isimler yeniden dönüyor. Çarşamba günü yapacağımız maç bu açıdan iyi olacak” açıklamasında bulundu. 

KAYNAK:
İHA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER