ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 13 Ekim 2014 Pazartesi 17:31

Beşiktaş’tan taraftara destek çağrısı!

Beşiktaştan taraftara destek çağrısı!

Beşiktaş Erkek Voleybol Takımı Antrenörü Meftun Eren ve takım kaptanı Mustafa Kırıcı, Pazar günü oynanacak Gaziantep Şahinbey Belediye maçı için taraftarlara destek çağrısında bulundu.


Beşiktaş Erkek Voleybol Takımı Antrenörü Meftun Eren ve takım kaptanı Mustafa Kırıcı, Pazar günü oynanacak Gaziantep Şahinbey Belediye maçı için taraftarlara destek çağrısında bulundu.

Beşiktaş Erkek Voleybol Takımı Antrenörü Meftun Eren ve takım kaptanı Mustafa Kırıcı siyah-beyazlı kulübün internet sitesine açıklamalarda bulundu. Meftun Eren, sezon öncesi hazırlık döneminin sona erdiğini ve ligin hafta sonu başlayacağını hatırlatarak, "Sezon öncesi tam kadro olarak iyi bir çalışma dönemi geçirdik. Herhangi bir sakat oyuncumuz bulunmuyor. Süper Kupa’dan talihsiz bir şekilde elendik ve artık lige döndük. Asıl hedefimiz ve amacımız ligde başarılı olmak. Oyuncularımın performansından memnunum ve bu hafta son taktik antrenmanlarımızı yaparak hafta sonu oynanacak karşılaşmaya tam anlamıyla hazır bir şekilde çıkmayı istiyoruz" dedi.

“BÜTÜN TARAFTARLARIMIZI TAKIMIMIZI DESTEKLEMEYE DAVET EDİYORUM”

Pazar günü saat 14.00’da oynanacak Gaziantep Şahinbey Belediye maçı için taraftarlara çağrıda bulunan Eren, “Ligin ilk maçına çıkacağız. Futbol takımımızın da maçı Pazar günü ancak karşılaşma Ankara’da oynanacak. Bu yüzden bütün taraftarlarımızı Beşiktaş İntegral Arena’ya, takımımızı desteklemeye davet ediyorum. Öte yandan bizim maçımızın ardından Beşiktaş İntegral Forex de Türk Telekom ile oynayacak. İnşallah bol taraftarlı ve Beşiktaş adına galibiyetlerin yaşandığı bir Pazar günü olur" diye konuştu.

MUSTAFA KIRICI: “HEDEFİMİZ İLK 8’E KALARAK PLAY-OFF OYNAMAK”

Beşiktaş Erkek Voleybol Takımı Kaptanı Mustafa Kırıcı ise yeni sezon hazırlıklarında sona gelindiğini vurgulayarak, “Gaziantep Şahinbey Belediye ile Süper Kupa’da da karşı karşıya gelmiştik ancak mağlup olmuştuk. Pazar günü oynayacağımız maçın Süper Kupa’dan daha farklı olacağını ve inşallah galibiyetle ayrılacağımızı düşünüyorum. Her zaman olduğu gibi yine taraftarımızın desteğini bekliyoruz. Hedefimiz lige tutunmaktı ama biz bu hedefimizi büyüttük. Ligi ilk 5’te bitirip Avrupa kupalarına katılmak istiyoruz. Öncelikli hedefimiz ise ilk 8’e kalarak Play-off oynamak" şeklinde konuştu.

 

KAYNAK:
İHA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER